Taalreis Duits! De Taalreis Duitsland | Hamburg

Taalreizen/Duits_Duitsland_taalcursus_Duits_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Duitsland | Hamburg!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Taalreis Duits: wil jij nieuwe mensen ontmoeten, je CV verbeteren en leuke activiteiten doen? Leer dan nu Duits in het gezellige Hamburg!

Unieke ervaringen met de Taalreis Duitsland | Hamburg!

Charmant Hamburg. Hoewel Hamburg toch op enige afstand van de zee ligt, speelt water een centrale rol door de gehele stad. De immense haven, twee grote meren en vele kanalen domineren de stad waardoor Hamburg de bijnaam ‘Venetië van het Noorden’ heeft gekregen. De vele terrasjes aan het water, zandstrandjes waar in de zomer vele barbeques en picknicks gehouden worden en de traditionele vismarkten geven de stad een charmant tintje. Ook het uitgaansleven biedt voor ieder wat wils. Daarnaast heeft Hamburg mooie groenzones, interessante musea en oude pakhuizen in Speicherstadt. Kortom: Hamburg is een geweldige stad om je Duits bij te spijkeren. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Hamburg. St. Michaeliskirche. Hamburger Kunsthalle. Hamburg Museum. Rathaus. Lange Reihe. Doen in Hamburg. Maak je huiswerk op een terrasje langs de Alstermeren. Ga naar de opera in de Hamburgische Staatsoper. Bekijk een musical. Ga shoppen in de Neuer Wall. Ontdek Hamburg per fiets. Maak een rondvaart over de prachtige rivier. Koop je vis op de Hamburgse Vismarkt. Drink een biertje in een van de kroegjes van het Eppendorf kwartier. Bezoek de oude havenpakhuizen van Speicherstadt. Trek naar de wijk Sankt Pauli om het uitgaansleven te ontdekken. Bezoek gratis openluchtconcerten en spectaculaire waterlichtshows bij botanische tuin Planten un Blomen. Maak een dagtripje naar het strand. Maak een dagtripje naar het pittoreske vissersdorpje Bankenese. Edward volgde een taalcursus in Hamburg. "Om je een idee te geven, Hamburg telt meer bruggen dan Amsterdam. Zoveel water is er. De stad is een beetje mondain, stijlvol en trendy. En mis je de zee? Dan ben je zo bij de Noordzee voor een dagje strand.". ▶ Reisreporter Pascal schreef over zijn ervaring met de Duitse stad Hamburg. Lees het op Travel Today.

Wat kost de Taalreis Duitsland | Hamburg?

Kostenoverzicht Taalreis Duitsland – Hamburg. De programmakosten voor een Taalreis naar Duitsland zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Hamburg. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Duitsland. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Duits op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. Lesmateriaal, ter plaatse te betalen (zie prijslijst). De reis naar Duitsland. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheden in Duitsland. ▶ Duits leren in Duitsland – Berlijn. ▶ Duits leren in Duitsland – Frankfurt. ▶ Duits leren in Duitsland – München

 

Waar is de Taalreis Duitsland | Hamburg?

 

Op zoek naar een taalcursus Duits als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Duits als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Hamburg, Taalreis Duitsland

Bestemming

Duitsland

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Duits! De Taalreis Duitsland | Hamburg”