Taalreis Spaans! De Taalreis Costa Rica | Monteverde

Taalreizen/Spaans_Costa Rica_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Costa Rica | Monteverde!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Taalreis Spaans in Costa Rica. Leer Spaans in het prachtige nevelwoud van Monteverde en maak kennis met La Pura Vida terwijl je je Spaans verbetert!

Unieke ervaringen met de Taalreis Costa Rica | Monteverde!

Overweldigend Monteverde. Monteverde is gelegen in een prachtig stukje Costa Rica. Midden in een ‘cloud forest’, op ongeveer 3 uur van de hoofdstad San José, vind je de kleine dorpjes tussen de bergen van Tilaran. Monteverde is international bekend door haar pogingen het regenwoud te beschermen en te behouden, en de duurzame ontwikkeling van de gemeenschappen te bevorderen. Het nationale park van Monteverde herbergt zes ecosystemen en 1.500 verschillende plantensoorten. Een paradijs voor natuur- en dierliefhebbers (vogelaars!) en heerlijk om doorheen te wandelen. Er zijn veel leuke dingen te doen en kiezen is dan ook niet makkelijk, maar zet in ieder geval ‘Preserve of Monteverde’ en ‘Santa Elena Reserve’ op je to do list! En vergeet je verrekijker niet mee te nemen… Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Monteverde. Bajo del tigre. Bosque eterno de los niños. Reserva Santa Elena. Ecological Farm Wildlife Refuge. Monteverde Nature Center. Butterfly Gardens. Monteverde Snake Exhibit. Bellbirds Bird Sanctuary. Doen in Monteverde. Canopy tour, hang aan een zipline en zweef van boom tot boom en van bergtop tot bergtop. Paardrijden. Breng een bezoek aan de actieve vulkaan Volcan Arenal. Vogels spotten. Loop over de ‘sky walk’ en; een netwerk van bospaden en hangbruggen die 39 meter boven de grond hangen. Wandeltochten maken. Neem deel aan de koffietour

Wat kost de Taalreis Costa Rica | Monteverde?

Programmakosten taalreis Costa Rica – Monteverde. De programmakosten voor een Taalreis Costa Rica zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn (cursus, accommodatietype en lengte van je verblijf). Bekijk de complete prijslijst voor Taalreis Costa Rica*. Wil je van ons een offerte op maat? Dat kan! Laat ons weten wat precies je plannen zijn en vraag de offerte aan bij de Taalreizen afdeling ([email protected]; 0478-551900). * Let op! De prijzen voor de cursus en accommodatie staan los van elkaar vermeld. Inclusief bij taalreis Costa Rica – Monteverde. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding vanaf aanmelding tot terugkomst door het Taalreizen team. Taalreis Costa Rica Handboek; de complete voorbereiding van A tot Z. Gratis vliegticket offerte – vluchtmogelijkheden op een rijtje. Toegang tot jouw persoonlijke 'Mijn Travel Active' account, inclusief een reismee reisblog met ruimte voor 400 foto’s en video. Na vertrek. Taalcursus Spaans op een gerenommeerde talenschool. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van de talenschool in Monteverde, Costa Rica. Noodnummer in Costa Rica – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij taalreis Costa Rica – Monteverde. Administratiekosten € 50,-. Reis naar Costa Rica. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsverzekering – specifiek afgestemd op de programma’s van Travel Active, klik hier voor meer info. Vaccinaties – informeer bij Travel Doctor welke vaccinaties je nodig hebt. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheden in Costa Rica. ▶ Spaans leren in Costa Rica – Flamingo Beach. ▶ Spaans leren in Costa Rica – Manuel Antonio

 

Waar is de Taalreis Costa Rica | Monteverde?

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Monteverde, Taalreis Costa Rica

Bestemming

Costa Rica

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Costa Rica | Monteverde”