Taalreis Spaans! De Taalreis Costa Rica | Flamingo Beach

Taalreizen/Spaans_Costa Rica_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Costa Rica | Flamingo Beach!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Taalreis Spaans Flamingo Beach. Nabij één van de mooiste stranden langs de ‘gouden kust’ van Costa Rica kun jij Spaans leren op een kleine en gezellige talenschool!

Unieke ervaringen met de Taalreis Costa Rica | Flamingo Beach!

Magnifiek Flamingo Beach (Playa Flamingo). Zo, je eerste woordje Spaans heb je alvast geleerd. Playa in het Spaans betekent strand of 'beach'. Nog meer Spaanse woordjes leren? Ga dan een taalcursus Spaans doen in Flamingo Beach. Maar pas op, het kan zijn dat je er nooit meer weg wilt. Flamingo Beach, een kleine badplaats omgeven door jungle-achtige heuvels, ligt aan het Guanacaste kustgebied. Een gebied met ongerepte stranden en brede mangroves, dat bekend staat als de Gouden kust van Costa Rica. Bounty-witte zandstranden en veilig water om te zwemmen, duiken, surfen, snorkelen en zeilen. Het stadje heeft een jachthaven met veerboten en jachten die je naar nabijgelegen stranden kunnen brengen. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Flamingo Beach. Nationaal Park Las Baulas; mooie bossen en moerassen. Ostonial Wildlife Refuge; park met diersoorten die alleen te vinden zijn in deze omgeving. Nationaal Park Barra Honda; je vind hier honderden ondergrondse kalkstenen grotten, waarvan er tot nu toe slechts enkele zijn ontdekt en open zijn voor begeleide tours. Nationaal Park Palo Verde; paradijs voor vogelaars. Nationaal Park Rincon de la Vieja; beschikt over een verscheidenheid aan klimaten, zes vulkanen, actieve geisers, thermale baden, watervallen en cenotes. Doen in Flamingo Beach. Surfen. Diepzee vissen. Duiken. Golfen. Neem je huiswerk mee naar het strand en studeer daar je woordjes Spaans. Canopy tour; hang aan een zipline en zweef van boom tot boom en van bergtop tot bergtop. Eettip. Gallo pinto: een van de bekendste gerechten van Costa Rica. Wordt er veel gegeten en is in veel restaurants te krijgen. Je bestelt het zo: 'quisiera gallo pinto por favor'. Meer informatie over Flamingo Beach vind je op "Taalreis bestemming uitgelicht: Flamingo Beach"

Wat kost de Taalreis Costa Rica | Flamingo Beach?

Programmakosten taalreis Costa Rica – Flamingo Beach. De programmakosten voor een Taalreis Costa Rica zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn (cursus, accommodatietype en lengte van je verblijf). Bekijk de complete prijslijst voor Taalreis Costa Rica*. Wil je van ons een offerte op maat? Dat kan! Laat ons weten wat precies je plannen zijn en vraag de offerte aan bij de Taalreizen afdeling ([email protected]; 0478-551900). * Let op! De prijzen voor de cursus en accommodatie staan los van elkaar vermeld. Inclusief bij taalreis Costa Rica – Flamingo Beach. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding vanaf aanmelding tot terugkomst door het Taalreizen team. Taalreis Costa Rica Handboek; de complete voorbereiding van A tot Z. Gratis vliegticket offerte – vluchtmogelijkheden op een rijtje. Toegang tot jouw persoonlijke 'Mijn Travel Active' account, inclusief een reismee reisblog met ruimte voor 400 foto’s en video. Na vertrek. Taalcursus Spaans op de gerenommeerde talenschool in Flamingo Beach. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van de talenschool in Costa Rica. Noodnummer in Costa Rica – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij taalreis Costa Rica – Flamingo Beach. Administratiekosten € 50,-. Reis naar Costa Rica. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsverzekering – specifiek afgestemd op de programma’s van Travel Active, klik hier voor meer info. Vaccinaties – informeer bij Travel Doctor welke vaccinaties je nodig hebt. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheden in Costa Rica. ▶ Spaans leren in Costa Rica – Manuel Antonio. ▶ Spaans leren in Costa Rica – Monteverde

 

Waar is de Taalreis Costa Rica | Flamingo Beach?

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Taalreis Costa Rica, Flamingo Beach

Bestemming

Costa Rica

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Costa Rica | Flamingo Beach”