Taalreis Portugees! De Taalreis Brazilië | Olinda

Taalreizen/Portugees_Brazilië_taalcursus_Portugees_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Brazilië | Olinda!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Haal het maximale uit je reis naar Brazilië door te starten met een taalcursus Portugees. Combineer in Olinda taallessen met culturele activiteiten. Bezoek onze site!

Unieke ervaringen met de Taalreis Brazilië | Olinda!

Kleurrijk Olinda. Vlakbij Recife, in het noordoosten van Brazilië ligt Olinda. De stad heeft een lange koloniale geschiedenis en is mede daardoor een ware toeristische trekpleister. Ook staat Olinda bekend om zijn warme cultuur en de vele culturele activiteiten, zoals dans en muziek festivals, die worden georganiseerd. In 2006 was Olinda zelfs Culturele Hoofdstad van Brazilië. Het historische centrum is prachtig en staat als Werelderfgoed vermeld op de lijst van UNESCO. Ben je een strandliefhebber, dan kun jij je hart ophalen op de prachtige stranden op steenworp afstand van het centrum. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Olinda. Het kleurrijke historische centrum. Diverse mooie musea. Het oudste Franciscanerklooster in Brazilië. Prachtig uitzicht vanaf het hoogstgelegen plein Alto da Sé. Doen in Olinda. Maak een trip van Olinda naar Pipa en ontdek de prachtige stranden. Maak kennis met het bruisende nachtleven. Doe mee met de samba night, Chorinho's Night en Bossa Nova's Night. Vier Carnaval, wat in Olinda groots wordt gevierd. Maak je huiswerk op een terrasje. Eet lokale visspecialiteiten in een strandpaviljoen. Ga een aantal weken vrijwilligerswerk doen. Eduard volgde een taalcursus in Olinda. "Mijn oma is Braziliaans, maar zelf spreek ik de taal nauwelijks. Door de taal te leren en hier te zijn, maak ik uitgebreid kennis met haar cultuur. Bovendien is deze taalcursus goed voor mijn cv. Het is hier heerlijk. De keren dat ik na school op het strand beachvolleybal heb gespeeld, kan ik niet meer tellen."

Wat kost de Taalreis Brazilië | Olinda?

Kostenoverzicht Taalreis Brazilië – Olinda. De programmakosten voor een Taalreis naar Brazilië zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Olinda. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Brazilië. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Portugees op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Brazilië. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Denk aan de toeslag tijdens het Braziliaans carnaval! Kijk hiervoor op de prijslijst. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>

 

Waar is de Taalreis Brazilië | Olinda?

 

Op zoek naar een taalcursus Portugees als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Portugees als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Olinda, Taalreis Brazilië

Bestemming

Brazilië

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Portugees! De Taalreis Brazilië | Olinda”