Taalreis Engels! De Taalreis Nieuw-Zeeland | Queenstown

Taalreizen/Engels_Nieuw-Zeeland_taalcursus_Engels_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Nieuw-Zeeland | Queenstown!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Studeer Engels in het compacte Queenstown met haar schilderachtige omgeving! Professionele taallessen Engels op een kleinschalige talenschool.

Unieke ervaringen met de Taalreis Nieuw-Zeeland | Queenstown!

Spectaculair Queenstown. De stad heet Queenstown omdat het er zo mooi is dat een koningin er kan wonen. Maar niet alleen koninginnen hebben de schoonheid van deze verbazingwekkende stad opgemerkt. Tegenwoordig trekt de stad goudzoekers, avonturiers, filmmakers, wijnliefhebbers, Hollywood sterren en Amerikaanse presidenten. Queenstown heeft een compacte en welvarende binnenstad die ligt aan een schilderachtige baai van het Wakatipu meer. De stad wordt omgeven door bergen, waardoor je op bijna iedere plek in de stad een schitterend uitzicht hebt. Het gebied kun je ook vanuit een luchtballon bekijken en spot alle locaties uit de Lord Of The Rings trilogie. De binnenstad is bruisend met haar leuke cafés, barretjes en winkels. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Queenstown. De prachtige baai met uitzicht op het Wakatipu meer. Spot alle locaties uit de Lord Of The Rings trilogie. De Twin Screw Steamer Earnslaw (TSS), een bewaard gebleven stoomboot die zich vaak in de haven van Queenstown bevindt. Bezoek de Queenstown Gardens, gelegen op een schiereiland. Je vindt hier ook een kunstijsbaan en sportvelden. Doen in Queenstown. Bungeejumpen. Mountainbiken. Kajakken of zeilen. Skiën. Wijn proeven op een van de nabij gelegen wijnboerderijen. Een helikoptervlucht maken. Relaxen in een van de vele spa's. Emma volgde een taalcursus in Queenstown. "Ik koos voor Queenstown omdat ik hier, naast het leren van de Engelse taal, ook mijn droom kon waarmaken: leren snowboarden. De omgeving is echt overweldigend. Daarom ga ik na mijn taalcursus nog drie maanden backpacken, zodat ik al het moois van dit land kan zien."

Wat kost de Taalreis Nieuw-Zeeland | Queenstown?

Kostenoverzicht Taalreis Nieuw-Zeeland – Queenstown. De programmakosten voor een Taalreis naar Australië zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Queenstown. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Nieuw-Zeeland. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. Lesmateriaal, te betalen ter plaatse (zie prijslijst). De reis naar Nieuw-Zeeland. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Eventuele visumkosten. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheid in Nieuw-Zeeland en Australië. ▶ Engels leren in Nieuw-Zeeland – Auckland. ▶ Engels leren in Australië – Sydney

 

Waar is de Taalreis Nieuw-Zeeland | Queenstown?

 

Op zoek naar een taalcursus Engels als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Engels als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Queenstown, Taalreis Nieuw-Zeeland

Bestemming

Nieuw-Zeeland

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Engels! De Taalreis Nieuw-Zeeland | Queenstown”