Taalreis Engels! De Taalreis Ierland | Dublin

Taalreizen/Engels_Ierland_taalcursus_Engels_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Ierland | Dublin!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Taalcursus Engels in Dublin: perfectioneer je Engelse taalkennis en geef hiermee een extra dimensie aan je CV in het gezellige Dublin. Vraag informatie aan!

Unieke ervaringen met de Taalreis Ierland | Dublin!

Gezellig Dublin. Dublin wordt wel de ‘City of Living Culture’ genoemd. De Ierse hoofdstad die doorsneden wordt door de rivier de Liffey is een stad welke steeds populairder wordt onder studenten. Niet voor niets! Dublin is gemoedelijk, muziek is onlosmakelijk verbonden met deze stad en je vindt er talloze gezellige pubs waar je je Engels in de praktijk kunt brengen. Uiteraard zijn er ook genoeg musea, theaters De omgeving is rijk aan kastelen en kathedralen en is – net als de rest van Ierland – verrassend groen. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Dublin. Dublin Castle. St. Patricks Cathedral. National Gallery of Ireland. Ha'penny Bridge. Trinity College. General Post Office. Doen in Dublin. Vier het St. Patrick’s festival, de Ierse versie van Koninginnedag. Luister op zondagmiddag in de pub naar traditionele en sfeervolle oude Ierse muziek. Laat je rondleiden door St. James' Gate Brewery, waar Guinness gebrouwen wordt. Verken het uitgaansleven van Dublin in het Temple Bar District. Maak een dagtripje naar het groene schiereiland Howth. Shoppen in Grafton Street. Bezoek één van de oudste dierentuinen ter wereld: Dublin Zoo. Eet Irish stew (stoofvlees) en drink een biertje in de pub. Ontsnap aan de drukte van het centrum van Dublin in Phoenix Park. Bezoek het Fringe Festival bij Dublin Dockland’s. Breng een bezoekje aan Malahide, een mooi stadje ten Noorden van Dublin. Bezoek het Six Nations rugbytoernooi. Yari (20) volgde een cursus in Dublin. "Ieren zijn erg geinteresseerd in andere culturen. Wildvreenden op straat en in pubs vroegen me van alles. Over wie ik ben en waar ik vandaan kom. Zo kon ik meteen mijn engelse kennis toepassen.". Meer informatie over Dublin vind je op "Taalreis bestemming uitgelicht: Dublin"

Wat kost de Taalreis Ierland | Dublin?

Kostenoverzicht Taalreis Ierland – Dublin. De programmakosten voor een Taalreis naar Ierland zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een keuze maken tussen een bepaald soort cursus, verschillende accommodatievormen en de lengte van je verblijf . Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Taalreizen Team! Je kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte of advies. Klik hier voor de Prijslijst Taalreis Dublin. Inclusief bij deze Taalreis. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding van het Taalreizen Team. Handboek Taalreizen; de complete voorbereiding van A tot Z. Hulp en advies over de reis naar Engeland. Toegang tot jouw persoonlijke Travel Active account. Na vertrek. Cursus Engels op een gerenommeerde talenschool. Taaltest. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van medewerkers talenschool; bij vragen en in geval van nood. Noodnummer van de talenschool – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Noodnummer van Travel Active gedurende de weekenden. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij deze Taalreis. Administratiekosten á € 50,-. De reis naar Ierland. Maaltijden, tenzij anders vermeld. Kosten voor openbaar vervoer van accommodatie naar de talenschool. Kosten voor optionele activiteiten en excursies. Dagelijkse uitgaven. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket aan voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – mét examenregeling, klik hier voor meer info. Aankomst pick-up service. Lees meer >>. . Bekijk ook eens de volgende taalreis mogelijkheden. ▶ Engels leren in Engeland – Londen Centrum. ▶ Engels leren in Canada – Vancouver

 

Waar is de Taalreis Ierland | Dublin?

 

Op zoek naar een taalcursus Engels als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Engels als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Dublin, Taalreis Ierland

Bestemming

Ierland

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Engels! De Taalreis Ierland | Dublin”