Taalcursus Latijn thuisstudie of opleiding

taalcursus-Latijn-vergelijken-thuisstudie-opleiding-cursus

Wie biedt u de taalcursus Latijn als thuisstudie aan?

Latijn leert u over de invloed van de Romeinen op de westerse talen, cultuur en beschaving. Deze taalcursus Latijn als thuisstudie wordt u aangeboden door NHA thuisstudies. NHA heeft zich bewezen om één van de grootste scholen van Nederland te zijn. In de afgelopen 80 jaar hebben naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten hun gedegen cursussen en opleidingen gevolgd. Deze opleiding, taalcursus of thuisstudie Latijn wordt u aangeboden door NHA voor 186.00:

186,00

Ga direct naar NHA

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Bent u gefascineerd door het oude Rome? Deze cursus zal u helpen bij het verklaren van vele hedendaagse gebruiken. Met de cursus Latijn leert u over de invloed van de Romeinen op de westerse talen, cultuur en beschaving. Hiermee zult u de grammatica van de moderne talen beter begrijpen. Ook als u uw kinderen wilt ondersteunen bij hun studie Latijn zult u veel baat hebben bij deze cursus! Waarom is het interessant om een cursus Latijn te volgen? 1. Latijn vormt de basis voor wetenschappelijke termen Studies over rechten, medicijnen of biologie (anatomie en plantenkennis) maken veelal gebruik van de Latijnse taal. Het Latijn maakt het mogelijk om een ziektebeeld, verschijnsel of term uniform te benoemen zodat het in alle westerse landen wordt begrepen. 2. Kennis van de Latijnse taal Met kennis van de Latijnse taal groeit uw algemene ontwikkeling. U leert bijvoorbeeld de benamingen van de planten in uw tuin kennen, maar u zult ook doktersadviezen en medicijnrecepten beter begrijpen evenals juridische teksten en kerkelijke diensten. 3. Latijn is bovendien de basis voor vele Romaanse talen Talen zoals Frans, Spaans, Italiaans, Roemeens en Portugees vinden hun oorsprong in het Latijn. Ook de Nederlandse taal wordt sterk beïnvloed door het Latijn. Veel gewone Nederlandse woorden komen direct uit het Latijn zoals straat, school, poort of kalender. Kennis van de Latijnse taal maakt dus ook het begrijpen van al deze moderne talen een stuk eenvoudiger. Maar in de cursus Latijn wordt niet enkel de Latijnse taal behandeld.Ook de Romeinse cultuur en geschiedenis komen uitgebreid aan bod. We volgen de volledige geschiedenis van het Latijn van 2000 voor Christus tot nu en beperken ons daarbij niet tot Rome en Italië! Samenvattend is Latijn dus zowel beroepsmatig als voor uw persoonlijke ontwikkeling bijzonder nuttig!Het vormt de basis voor: – wetenschappelijke termen; – wetenschappelijke namen voor bijvoorbeeld planten- en diersoorten; – anatomie en pathologie (geneeskunde); – taalkunde; – juridische termen; – kerkelijke teksten.

Taalcursus Latijn thuisstudie of opleiding van NHA thuisstudies

  • Prijs: €186.00
  • Opleidingsvorm:
  • Opleidingsniveau:
  • Studieduur:

 

Waarom een taalcursus Latijn volgen?

Wanneer men een taalcursus Latijn of een echte taalstudie wilt volgen heeft dit vaak één of meerdere redenen. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen op school. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Zweeds wil leren moet daarvoor een taalcursus gevolgd worden. Bij studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Over de taalcursus Latijn

De thuisstudie, cursus of opleiding Latijn volgt u bij NHA thuisstudies.

U kunt nog veel meer vreemde talen leren.  U kunt ondermeer taalcursussen kiezen zoals: Engels, Duits, Spaans, Frans, Zweeds, Grieks, Italiaans, Portugees en Deens. Al deze taalcursussen zijn op verschillende niveaus te volgen. Van beginners tot en met een HBO opleidingsniveau.

Leer deze taal Latijn spreken vanaf €186.00.

Additional Information

Naam Opleider:

NHA thuisstudies

Volledige Prijs:

186.00