HAVO Nederlands thuisstudie of opleiding

–thuisstudie-opleiding-havo-vwo-vmbo-vergelijken

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie HAVO Nederlands?

Deze thuisstudie HAVO Nederlands wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus HAVO Nederlands is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

99,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

HAVO Nederlands thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €99.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: HAVO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 10 maanden

Over de thuisstudie HAVO Nederlands

Nederlands is een van de belangrijkste vakken van het middelbaar onderwijs. Het zorgt ervoor dat je je goed verstaanbaar kunt maken, brieven kunt schrijven en boeken, brieven en instructies kunt lezen en begrijpen. Mis je het certificaat Nederlands van je opleiding, of wil je een grondige opfriscursus van onze taal? De cursus HAVO Nederlands spijkert je kennis bij en bereidt je optimaal voor op het staatsexamen Nederlands!

Waarom deze thuisstudie HAVO Nederlands bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus HAVO Nederlands volgt u bij Laudius. De cursus HAVO Nederlands leert je alles wat je moet weten om met vlag en wimpel te slagen voor het officiële staatsexamen Nederlands. En daarmee leg je je kennis aantoonbaar vast! Bereid je voor op het staatsexamen NederlandsDe cursus HAVO Nederlands is speciaal samengesteld om te voldoen aan de exameneisen van het officiële staatsexamen Nederlands van de DUO-IB groep (Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap). Zo ben je optimaal voorbereid op het examen. Behaal een officieel erkend certificaatMet het succesvol afronden van het examen krijg je het officieel erkende certificaat HAVO Nederlands. Hiermee kun jij je kennis altijd en overal aantonen. Compacte, eenvoudig te volgen cursusDe cursus HAVO Nederlands leert je stap voor stap alles wat je moet weten voor het staatsexamen Nederlands. Je leert dus alleen datgene wat je voor het examen nodig hebt, zonder onnodige ballast.

Cursusduur thuisstudie HAVO Nederlands
Deze pagina gaat over een cursus HAVO Nederlands,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 10 maanden.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals HAVO Nederlands ?

Deze cursus/opleiding HAVO Nederlands uit de categorie voortgezet onderwijs volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

99.00

Cursusduur:

10 Maanden

Niveau Opleiding:

Havo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “HAVO Nederlands thuisstudie of opleiding”