Basiskennis calculatie thuisstudie of opleiding

Beroep

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie Basiskennis calculatie?

Deze thuisstudie Basiskennis calculatie wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus Basiskennis calculatie is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

39,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Basiskennis calculatie thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €39.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 4 maanden

Over de thuisstudie Basiskennis calculatie

Basiskennis Calculatie is de perfecte cursus voor mensen die cijfermatig goed onderlegd zijn en deze kennis willen omzetten in een veelgevraagd diploma. Het officieel erkende diploma Basiskennis Calculatie (BKC) is hét bewijs dat u beschikt over een uitstekende rekenvaardigheid! Deze compacte maar zeer complete cursus stoomt u klaar voor een leuke baan op het gebied van boekhouding, administratie, calculatie, inkoop(ondersteuning) of verkoop(ondersteuning).

Waarom deze thuisstudie Basiskennis calculatie bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Basiskennis calculatie volgt u bij Laudius. Deze cursus is zeer praktijkgericht. Er wordt namelijk veel aandacht besteed aan cijfermatige handelingen die veelvuldig in het bedrijfsleven voorkomen. Denk hierbij aan zaken als goederenhandel, kostprijscalculaties en het grafisch presenteren van gegevens. U leert belangrijke berekeningen niet alleen zelf uit te voeren, maar leert ook de vele mogelijkheden van het computerprogramma Excel kennen. Met behulp van dit programma kunt u berekeningen razendsnel laten uitvoeren en kunt u de uitkomsten mooi presenteren, bijvoorbeeld in de vorm van een professionele grafiek!Deze cursus is afgestemd op de meest recente exameneisen van de Associatie voor Praktijkexamens. Met het officieel erkende diploma Basiskennis Calculatie (BKC) in uw bezit bent u in staat om in kleine organisaties al snel zelfstandig financieel-economische berekeningen uit voeren en eenvoudige, maar belangrijke financiële overzichten samen te stellen en (grafisch) te presenteren.

Cursusduur thuisstudie Basiskennis calculatie
Deze pagina gaat over een cursus Basiskennis calculatie,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 4 maanden. U kunt het hele jaar door examen doen voor het officieel erkende diploma BKC van de Associatie. Aanmelden kan via www.associatie.nl. U kunt ook examen doen bij Stibex (www.stibex.nl).

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Basiskennis calculatie ?

Deze cursus/opleiding Basiskennis calculatie uit de categorie Eigen zaak volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Basiskennis calculatie ?

Deze cursus/opleiding Basiskennis calculatie uit de categorie voortgezet onderwijs volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

39.00

Cursusduur:

4 Maanden

Niveau Opleiding:

MBO

Vooropleiding:

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Basiskennis calculatie thuisstudie of opleiding”