Taalcursus Cursus Roemeens thuisstudie of opleiding

taalcursus-Cursus Roemeens-vergelijken-thuisstudie-opleiding-cursus

Wie biedt u de taalcursus Cursus Roemeens als thuisstudie aan?

Voor beginners of gevorderden. Leer in 12 maanden of sneller Roemeens spreken en schrijven. Deze taalcursus Cursus Roemeens als thuisstudie wordt u aangeboden door NHA thuisstudies. NHA heeft zich bewezen om één van de grootste scholen van Nederland te zijn. In de afgelopen 80 jaar hebben naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten hun gedegen cursussen en opleidingen gevolgd. Deze opleiding, taalcursus of thuisstudie Cursus Roemeens wordt u aangeboden door NHA voor 178.00:

178,00

Ga direct naar NHA

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Levend Roemeens Roemenië is in 2007 toegetreden tot de EU en is een land in ontwikkeling. Het prachtige land heeft jarenlang enorm geleden onder het juk van dictator Ceaucescu en is stap-voor-stap bezig om haar zaakjes weer op orde te krijgen. Met behulp van buitenlandse investeerders probeert men de handel en industrienieuw leven in te blazen en wordt het toerisme langzaam op gang gebracht. Op toeristisch gebied heeft het land namelijk heel veel te bieden: prachtige groene berggebieden, ongerepte natuurgebieden waarin nog wolven, beren en lynxen leven en schitterende oude kastelen (onder andere bekend van het”Dracula”-verhaal). Ook bezit het land prachtige stranden en biedt het wintersportmogelijkheden. Verder biedt het Roemeense platteland nog een middeleeuwse sfeer waarin karren die worden getrokken door ezels en boeren die met paarden het land bewerken, zorgen voor unieke plaatjes. De mensen in Roemenië zijn hartverwarmend vriendelijk en waarderen het zeer als uin staat bent om met hen in het Roemeens te spreken. Met behulp van deze gloednieuwe cursus biedt de NHA u de mogelijkheid om de prachtige Roemeense taal onder de knie te krijgen. Gemakkelijker dan u denkt Het Roemeens is net als het Frans, Spaans, Italiaans en Portugees een Romaanse taal die haar oorsprong vindt in het Latijn. Hierin wijkt de taal af van de meeste andere Oost-Europese talen (zoals bijvoorbeeld Tsjechisch, Pools of Bulgaars) omdat deze tot de Slavische taalfamilie behoren. Kennis van andere Romaanse talen komt zeker van pas, maar is niet noodzakelijk. Veel boeiende onderwerpen In deze boeiende cursus worden alleen onderwerpen behandeld die u aanspreken. Alledaagse onderwerpen maar ook herkenbare situaties die u in Roemenië tegenkomt, komen aan bod. Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijke leraar kan u daarbij helpen. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) die op de mediaplayer staan, vindt u ook digitaal terug in uw online leeromgeving: NHA studentenplaza. U kunt deze geluidsbestanden dus ook afspelen op uw computer of tablet of kopiëren naar uw smartphone. Tevens kunt u met de mediaplayer uw eigen uitspraak opnemen en terugluisteren of laten beoordelen! Gratisvertaalcomputer Fantastisch hulpmiddel bij uw taalcursus en ideaal om bij de hand te hebben op vakantie! Toets het gewenste woord in en de vertaling verschijnt in 12 verschillende talen, waaronder Roemeens en Nederlands. De cursus Levend Roemeens levert een prima beheersing op van de alledaagse Roemeense taal. Al vrijwel meteen kunt u gebruik maken van uw praktische talenkennis. De cursus Roemeens verhoogt niet alleen uw vakantievreugde maar kan ook zakelijk van pas komen.

Taalcursus Cursus Roemeens thuisstudie of opleiding van NHA thuisstudies

  • Prijs: €178.00
  • Opleidingsvorm:
  • Opleidingsniveau:
  • Studieduur:

 

Waarom een taalcursus Cursus Roemeens volgen?

Wanneer men een taalcursus Cursus Roemeens of een echte taalstudie wilt volgen heeft dit vaak één of meerdere redenen. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen op school. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Zweeds wil leren moet daarvoor een taalcursus gevolgd worden. Bij studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Over de taalcursus Cursus Roemeens

De thuisstudie, cursus of opleiding Cursus Roemeens volgt u bij NHA thuisstudies.

U kunt nog veel meer vreemde talen leren.  U kunt ondermeer taalcursussen kiezen zoals: Engels, Duits, Spaans, Frans, Zweeds, Grieks, Italiaans, Portugees en Deens. Al deze taalcursussen zijn op verschillende niveaus te volgen. Van beginners tot en met een HBO opleidingsniveau.

Leer deze taal Cursus Roemeens spreken vanaf €178.00.

Additional Information

Naam Opleider:

NHA thuisstudies

Volledige Prijs:

178.00