Taalcursus Cursus Portugees thuisstudie of opleiding

taalcursus-Cursus Portugees-vergelijken-thuisstudie-opleiding-cursus

Wie biedt u de taalcursus Cursus Portugees als thuisstudie aan?

Voor beginners of gevorderden. Leer in 12 maanden of sneller Portugees spreken en schrijven. Deze taalcursus Cursus Portugees als thuisstudie wordt u aangeboden door NHA thuisstudies. NHA heeft zich bewezen om één van de grootste scholen van Nederland te zijn. In de afgelopen 80 jaar hebben naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten hun gedegen cursussen en opleidingen gevolgd. Deze opleiding, taalcursus of thuisstudie Cursus Portugees wordt u aangeboden door NHA voor 178.00:

178,00

Ga direct naar NHA

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Levend Portugees Waarom Portugees leren? Portugal is een fantastisch vakantieland en tevens een belangrijke handelspartner van veel Nederlandse bedrijven. Nadat het land zich heeft aangesloten bij de Europese Unie is de handel met Portugese bedrijven sterk toegenomen. De Portugezen staan bekend om hun gastvrijheid. U merkt het meteen wanneer u een bezoek brengt aan dit zonnige land. De Portugezen praten graag en vertellen vaak honderduit over hun cultuur en hun gebruiken. Wanneer u de Portugese taal spreekt dan raakt u gemakkelijk met hen in contact en kunt u nog meer genieten van de fantastische verhalen, de heerlijke gerechten en de vele soorten wijn. In Brazilië wordt eveneens Portugees gesproken. Hun taal wijkt iets af van het Europese Portugees. Dat verschil is echter minimaal en beperkt zich tot een aantal typische woorden en uitdrukkingen. Portugees leren gemakkelijker dan u denkt Portugees leren lijkt moeilijk omdat er weinig herkenbare klanken inzitten voor ons. Toch zult u merken dat dit bijzonder meevalt, duizenden gingen u voor… met succes. Doormiddel van het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM is de Portugese taal net zo gemakkelijk te leren als iedere andere taal. De cursus Portugees is bedoeld om u zo snel mogelijk het Portugeeste leren spreken en verstaan. Grammatica wordt eenvoudig en helder gehouden, dat maakt de cursus zo levendig. Al na een paar lessen kunt u gesprekken in het Portugees voeren. Veel boeiende onderwerpen In deze boeiende taalcursus Portugees worden op een moderne wijze alleen onderwerpen behandeld dieu aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die u in Portugal tegenkomt, komen aan bod. Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijkeleraar kan u daarbij helpen. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) die op de mediaplayer staan, vindt u ook digitaal terug in uw online leeromgeving: NHA studentenplaza. U kunt deze geluidsbestanden dus ook afspelen op uw computer of tablet of kopiëren naar uw smartphone. Tevens kunt u met de mediaplayer uw eigen uitspraak opnemen en terugluisteren of laten beoordelen! Dit maakt Portugees leren bij NHA extra compleet! Gratis vertaalcomputer Fantastisch hulpmiddel bij uw taalcursus en ideaal om bij de hand te hebben op vakantie! Toets het gewenste woord in en de vertaling verschijnt in 12 verschillende talen, waaronder Portugees en Nederlands. De cursus Portugees levert een prima beheersing op van de alledaagse Portugese taal. Al vrijwel meteen kunt u gebruik maken van uw praktische talenkennis. Daarom is de cursus bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zakente doen. Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook uw vakantievreugde.

Taalcursus Cursus Portugees thuisstudie of opleiding van NHA thuisstudies

  • Prijs: €178.00
  • Opleidingsvorm:
  • Opleidingsniveau:
  • Studieduur:

 

Waarom een taalcursus Cursus Portugees volgen?

Wanneer men een taalcursus Cursus Portugees of een echte taalstudie wilt volgen heeft dit vaak één of meerdere redenen. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen op school. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Zweeds wil leren moet daarvoor een taalcursus gevolgd worden. Bij studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Over de taalcursus Cursus Portugees

De thuisstudie, cursus of opleiding Cursus Portugees volgt u bij NHA thuisstudies.

U kunt nog veel meer vreemde talen leren.  U kunt ondermeer taalcursussen kiezen zoals: Engels, Duits, Spaans, Frans, Zweeds, Grieks, Italiaans, Portugees en Deens. Al deze taalcursussen zijn op verschillende niveaus te volgen. Van beginners tot en met een HBO opleidingsniveau.

Leer deze taal Cursus Portugees spreken vanaf €178.00.

Additional Information

Naam Opleider:

NHA thuisstudies

Volledige Prijs:

178.00