VMBO Duits thuisstudie of opleiding

–thuisstudie-opleiding-havo-vwo-vmbo-vergelijken

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie VMBO Duits?

Deze thuisstudie VMBO Duits wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus VMBO Duits is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

59,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

VMBO Duits thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €59.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: VMBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 10 maanden

Over de thuisstudie VMBO Duits

Duits is een echte wereldtaal. Het wordt niet alleen in Duitsland gesproken, maar ook in Oostenrijk, Zwitserland en veel Oost-Europese landen. Ook is Duitsland één van de belangrijkste handelspartners voor Nederland, waardoor het voor veel bedrijven belangrijk is om mensen met kennis van deze taal aan te nemen. Mis je het certificaat Duits van je opleiding, of wil je je kennis op een aantoonbaar goed niveau brengen? Dan is de cursus VMBO Duits de juiste keuze.

Waarom deze thuisstudie VMBO Duits bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus VMBO Duits volgt u bij Laudius. De cursus VMBO Duits bereidt je optimaal voor op het officiële staatsexamen Duits van de DUO-IB groep (Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap). Zo kun jij straks altijd en overal aantonen dat je over de juiste kennis van de Duitse taal beschikt. Bereid je voor op het officiële staatsexamen DuitsMet de cursus VMBO Duits ben je optimaal voorbereid op het officiële staatsexamen Duits. Zo slaag je met vlag en wimpel! Behaal een officieel erkend certificaatMet het succesvol afronden van het examen beschik je over het officieel erkende certificaat VMBO Duits. Hiermee kun je verder studeren aan een opleiding die kennis van de Duitse taal vraagt, of een beroep kiezen waarbij jouw talenkennis goed van pas komt. Compacte, eenvoudig te volgen cursusDe cursus VMBO Duits is speciaal samengesteld om te voldoen aan de officiële exameneisen. Je leert dus precies datgene wat je moet weten, zonder overtollige ballast. Bepaal zelf je instapniveauHeb je al kennis van het Duits? Op basis van je vooropleiding kun je zelf je instapniveau bepalen. Zo krijg je een op maat gemaakt studieschema bij de cursus, en kun je die onderdelen die je al kent overslaan.

Cursusduur thuisstudie VMBO Duits
Deze pagina gaat over een cursus VMBO Duits,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 10 maanden.

Meer weten over taalcursussen en thuisstudies zoals VMBO Duits ?

De meeste scholen, zoals HBO opleidingen of het voortgezet onderwijs in Nederland bieden Duits meestal intensief aan als tweede taal. Toch kunnen na het doorlopen van deze onderwijsinstellingen het Duits spreken en schrijven vaak verbeterd worden. Aanbieders van thuisstudie opleidingen vullen deze behoefte aan met diverse taalcursussen.

Ook wanneer men een niet gangbare vreemde taal zoals bijvoorbeeld Spaans of Italiaans wil leren kan men daarvoor een aparte taalcursus volgen. Bij studiemarathon kan men kiezen voor diverse opleiders en uit populaire vreemde talen.

Deze cursus/opleiding VMBO Duits volgt u bij Laudius. Er zijn nog meer taalcursussen waaruit men kan kiezen zoals bijvoorbeeld: Engels, Portugees, Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

59.00

Cursusduur:

10 Maanden

Niveau Opleiding:

Vmbo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “VMBO Duits thuisstudie of opleiding”