Verkoopstylist (woningen verkoopklaar maken) thuisstudie of opleiding

Beroep

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie Verkoopstylist (woningen verkoopklaar maken)?

Deze thuisstudie Verkoopstylist (woningen verkoopklaar maken) wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus Verkoopstylist (woningen verkoopklaar maken) is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

129,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Verkoopstylist (woningen verkoopklaar maken) thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €129.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 9 maanden

Over de thuisstudie Verkoopstylist (woningen verkoopklaar maken)

SPECIAAL AANBOD VOOR CURSISTEN: PROFESSIONELE HISTOR-KLEURENWAAIER VOOR SLECHTS ? 45,-! Je kunt tijdens je inschrijving voor deze cursus aangeven of je deze kleurenwaaier wilt meebestellen.   Een huis verkopen gaat beter als het er aantrekkelijk uitziet. Er komen meer mensen kijken, de verkoopkans is groter, en de verkoopprijs is beter. Een verkoopstylist zorgt ervoor dat een huis er zo goed mogelijk uitziet. Door een stijlvolle uitstraling zal de woning meer aansluiten bij de persoonlijke beleving van de koper, waardoor het sneller verkocht kan worden. Met de cursus verkoopstylist leer je hoe je een huis aantrekkelijk kunt presenteren. Door je eigen creativiteit te gebruiken en te spelen met ruimte, vorm en kleur kun je een woning geschikt maken voor de verkoop.

Waarom deze thuisstudie Verkoopstylist (woningen verkoopklaar maken) bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Verkoopstylist (woningen verkoopklaar maken) volgt u bij Laudius. De cursus verkoopstylist leert je hoe je een huis klaar kunt maken voor de verkoop. Je leert hoe je ruimte, kleur en vorm kunt gebruiken om een woning op een aantrekkelijke manier te presenteren aan potentiële kopers. Maak woningen aantrekkelijkDoor een woning aantrekkelijk te presenteren sluit je beter aan bij de persoonlijke beleving van de koper, en wordt het sneller verkocht. Gebruik je creativiteitAls verkoopstylist kun je je creativiteit in alle opzichten gebruiken. Niet alleen moet de ruimte aantrekkelijk zijn, het moet ook gerealiseerd worden met beperkte middelen. De verkoper investeert tenslotte liever in de nieuwe woning in plaats van in de oude, waardoor het budget beperkt is. Brede mogelijkhedenMet de kennis uit deze thuisstudie kun je aan de slag als verkoopstylist. Maar ook als je werkt als woningfotograaf of als etaleur in een woonwinkel kun je deze technieken in je werk toepassen. Persoonlijke studiebegeleidingBij de cursus ontvang je persoonlijke studiebegeleiding. Onze docenten helpen je graag bij het huiswerk en beantwoorden je vragen.

Cursusduur thuisstudie Verkoopstylist (woningen verkoopklaar maken)
Deze pagina gaat over een cursus Verkoopstylist (woningen verkoopklaar maken),  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 9 maanden. U kunt thuis een open-boekexamen afleggen voor het officiële Laudius-diploma. U betaalt bij Laudius slechts € 99,90 examengeld (elders vanaf € 125,-) Heeft u alle huiswerkopdrachten ingestuurd en hiervoor een voldoende beoordeling behaald (minimaal een 5,5)? Heeft u echter geen zin of tijd om een examen af te leggen? Vraag dan het waardevolle Getuigschrift aan. Hiermee bewijst u dat u de cursus heeft gevolgd en heeft afgerond. Na betaling van €28,50 ontvangt u het waardevolle en fraaie Getuigschrift thuis.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Verkoopstylist (woningen verkoopklaar maken) ?

Deze cursus/opleiding Verkoopstylist (woningen verkoopklaar maken) uit de categorie Eigen zaak volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

129.00

Cursusduur:

9 Maanden

Niveau Opleiding:

MBO

Vooropleiding:

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Verkoopstylist (woningen verkoopklaar maken) thuisstudie of opleiding”