Mode stylist thuisstudie of opleiding

Eigen zaak-Mode stylist-thuisstudie-eigen-zaak

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie Mode stylist?

Deze thuisstudie Mode stylist wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus Mode stylist is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

99,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

Mode stylist thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €99.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 9 maanden

Over de thuisstudie Mode stylist

In de modebranche is geen dag hetzelfde. Zeker niet als je als modestylist werkzaam bent en modellen, acteurs en bekende personen voorziet van de juiste outfit voor elke gelegenheid. Met de cursus modestylist leer je hoe je iedereen er perfect uit laat zien, voor welke gelegenheid dan ook. Voor een fotoshoot of een galadiner, jouw klanten hebben altijd een gepaste outfit om te dragen.

Waarom deze thuisstudie Mode stylist bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Mode stylist volgt u bij Laudius. Als modestylist ben je verantwoordelijk voor de kleding die iemand draagt. Voor elke gelegenheid weet je de juiste outfit samen te stellen. Samen met visagisten, kappers en imagostylisten zorg je ervoor dat jouw klant er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Met de cursus modestylist leer je alles wat je moet weten om als mode- of imagostylist aan de slag te gaan. Maar ook als je vanuit je huidige beroep met modestylisten te maken krijgt is de kennis uit deze thuisstudie van grote waarde: Veelzijdige vakkennisAls modestylist beschik je over een zeer uitgebreide kennis. Je weet niet alleen alles over mode, maar beschikt ook over communicatieve vaardigheden, mensenkennis, kennis van marketing, geschiedenis en handwerken. Welke achtergrond je ook hebt, de kennis uit deze cursus geeft een uitgebreide aanvulling op de kennis en vaardigheden die je al in huis hebt. Uitgebreide kennis over de modebrancheOok als je niet aan het werk gaat als modestylist is de kennis uit deze cursus bruikbaar. Bijvoorbeeld als je in je werk met mode of modestylisten te maken krijgt. Werk je als fotograaf, model, visagist of kapper, dan kun je met deze kennis zeker je voordeel doen. Veel teamworkBen je een teamspeler? Dan is dit beroep zeker iets voor jou! Je werkt veel samen met andere mensen in de mode- en reclamewereld, en samen zetten jullie een schitterend eindresultaat neer. Begin je eigen ondernemingVeel modestylisten werken freelance. Met deze cursus heb je ook de mogelijkheid om je eigen onderneming in de modewereld te beginnen en te werken waar en voor wie je wilt.

Cursusduur thuisstudie Mode stylist
Deze pagina gaat over een cursus Mode stylist,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 9 maanden. U kunt thuis een open-boekexamen afleggen voor het officiële Laudius-diploma. U betaalt bij Laudius slechts € 99,90 examengeld (elders vanaf € 125,-) Heeft u alle huiswerkopdrachten ingestuurd en hiervoor een voldoende beoordeling behaald (minimaal een 5,5)? Heeft u echter geen zin of tijd om een examen af te leggen? Vraag dan het waardevolle Getuigschrift aan. Hiermee bewijst u dat u de cursus heeft gevolgd en heeft afgerond. Na betaling van €28,50 ontvangt u het waardevolle en fraaie Getuigschrift thuis.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Mode stylist ?

Deze cursus/opleiding Mode stylist uit de categorie Eigen zaak volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

99.00

Cursusduur:

9 Maanden

Niveau Opleiding:

MBO

Vooropleiding:

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Mode stylist thuisstudie of opleiding”