Taalreis Spaans! De Taalreis Argentinië | Córdoba

Taalreizen/Spaans_Argentinië_taalcursus_Spaans_thuisstudies_vergelijken

Over de Taalreis Argentinië | Córdoba!

Deze taalreis wordt u aangeboden door Travel Active. Travelactive.nl bestaat al meer dan 26 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Deze taalreis heeft een vanaf prijs van:

299,00

Ga direct naar Travel Active

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Altijd al een taal willen leren in het buitenland?

Volg een taalcursus Spaans in de Universiteitsstad Córdoba! Ontdek de Argentijnse cultuur en de veelzijdigheid van het land!

Unieke ervaringen met de Taalreis Argentinië | Córdoba!

Opvallend Córdoba. Córdoba ligt in het hart van Argentinië en is daarmee een ideale uitvalsbasis om het veelzijdige land te verkennen. Na Buenos Aires is het de op één na grootste stad van het land, maar nog relatief onontdekt door toeristen.Het staat bekend om de opvallende combinatie van historische gebouwen uit het koloniale tijdperk en moderne stadsdelen. De trotse maar zeker vriendelijke bevolking staat altijd open voor een praatje, perfect om af en toe te toetsen hoe je ervoor staat met je Spaans. De aanwezige universiteiten maken van Córdoba bovendien tot een levendige en gezellige studentenstad met vele culturele festivals en een bruisend uitgaansleven!. Zien en doen tijdens je taalcursus. Zien in Córdoba. Het jezuïetenkwartier. Cultureel centrum El Paseo del Buen Pastor. Iglesia Kathedraal. Plaza San Martín. Het koloniale stadhuis Cabildo. Doen in Córdoba. Wandel door het historische centrum met haar koloniale gebouwen. Bezoek het openluchttheater in het stadspark Sarmiento. Verken de kroegen in de uitgaans- en studentenbuurt Nueva Córdoba. Drink Maté met jonge Argentijnen bij El Paseo del Buen Pastor. Maak een trekking in het Sierras Chicas gebergte. Snuffel rond in de antiek- en kunstwinkeltjes van de wijk Guëmes. Ga paragliden in La Cumbre. Maak een paardrijtocht bij het het bergdorpje Cabalango. Bezoek het bergstadje Alta Gracia, waar Che Guevara opgroeide. Ga na afloop van je taalcursus een aantal weken vrijwilligerswerk doen

Wat kost de Taalreis Argentinië | Córdoba?

Programmakosten taalreis Argentinië – Córdoba. De programmakosten voor een Taalreis Argentinië zijn nogal uiteenlopend door de vele mogelijkheden die er zijn (cursus, accommodatietype en lengte van je verblijf). Bekijk de complete prijslijst voor Taalreis Argentinië in Córdoba*. Wil je van ons een offerte op maat? Dat kan! Laat ons weten wat precies je plannen zijn en vraag de offerte aan bij de Taalreizen afdeling ([email protected]; 0478-551900). * Let op! De prijzen voor de cursus en accommodatie staan los van elkaar vermeld. Inclusief bij taalreis Argentinië – Córdoba. Voor vertrek. Een goede voorbereiding & begeleiding vanaf aanmelding tot terugkomst door het Taalreizen team. Taalreis Argentinië Handboek; de complete voorbereiding van A tot Z. Gratis vliegticket offerte – vluchtmogelijkheden op een rijtje. Toegang tot jouw persoonlijke 'Mijn Travel Active' account, inclusief een reismee reisblog met ruimte voor 400 foto’s en video. Na vertrek. Airport pick-up bij aankomst in Córdoba indien je accommodatie bij hebt geboekt. Taalcursus Spaans op een gerenommeerde talenschool. Lesmateriaal. Accommodatie (indien bijgeboekt). Begeleiding van de talenschool in Argentinië. Noodnummer in Argentinië – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Certificaat als bewijs van deelname. Exclusief bij taalreis Argentinië – Córdoba. Administratiekosten € 50,-. Reis naar Argentinië. Studie- en reisverzekering – Tasman Verzekeringen biedt een speciaal pakket voor taalreizen in het buitenland. Annuleringsgarantie – specifiek afgestemd op de programma’s van Travel Active, klik hier voor meer info. Vaccinaties – informeer bij Travel Doctor welke vaccinaties je nodig hebt. . Bekijk ook eens de andere taalreis mogelijkheid in Argentinië. ▶ Spaans leren in Argentinië – Buenos Aires

 

Waar is de Taalreis Argentinië | Córdoba?

 

Op zoek naar een taalcursus Spaans als thuisstudie?

Het kan zijn dat je niet echt de behoefte hebt in een avontuurlijke taalreis. Sommige mensen volgen alleen een taalcursus om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland. In plaats van een taalreis kun je ook een taalcursus Spaans als thuisstudie volgen.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken. Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Thuisstudies vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding of diverse taalcursussen. Maar ook hobbycursussen, Voeding & Gezondheid, en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Additional Information

Naam Opleider:

Travel Active

Naam Taalreis:

Córdoba, Taalreis Argentinië

Bestemming

Argentinië

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Taalreis Spaans! De Taalreis Argentinië | Córdoba”