HAVO Duits thuisstudie of opleiding

–thuisstudie-opleiding-havo-vwo-vmbo-vergelijken

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie HAVO Duits?

Deze thuisstudie HAVO Duits wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus HAVO Duits is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

99,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

HAVO Duits thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €99.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: HAVO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 8 maanden

Over de thuisstudie HAVO Duits

De Duitse taal wordt niet alleen in Duitsland gesproken, maar ook in Oostenrijk, Zwitserland en veel Oost-Europese landen is het Duits de belangrijkste taal. Ook is Duitsland één van de grootste handelspartners van Nederland, waardoor het voor veel bedrijven belangrijk is om mensen met kennis van deze taal aan te nemen. Heb je tijdens je middelbare schoolopleiding het vak Duits niet meegenomen naar het eindexamen, of wil je een grondige opfriscursus van deze belangrijke basiskennis? Dan is de cursus HAVO Duits een goede keuze!

Waarom deze thuisstudie HAVO Duits bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus HAVO Duits volgt u bij Laudius. De cursus HAVO Duits bereidt je grondig voor op het officiële staatsexamen Duits van de DUO-IB groep (Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap). Zo beschik jij straks aantoonbaar over de juiste basiskennis van de Duitse taal. Bereid je voor op het officiële staatsexamen DuitsMet de cursus HAVO Duits ben je optimaal voorbereid op het officiële staatsexamen Duits. Zo slaag je met vlag en wimpel! Behaal een officieel erkend certificaatMet het succesvol afronden van het examen beschik je over het officieel erkende certificaat HAVO Duits. Hiermee kun je je vakkenpakket aanvullen en aantonen dat je over de juiste basiskennis beschikt voor je vervolgopleiding of je beroep. Compacte, eenvoudig te volgen cursusDe cursus HAVO Duits is speciaal samengesteld om te voldoen aan de officiële exameneisen. Je leert dus precies datgene wat je moet weten, zonder overtollige ballast. Bepaal zelf je instapniveauHeb je al kennis van de Duitse taal? Op basis van je vooropleiding kun je zelf je instapniveau bepalen. Zo krijg je een op maat gemaakt studieschema bij de cursus, en kun je die onderdelen die je al kent overslaan.

Cursusduur thuisstudie HAVO Duits
Deze pagina gaat over een cursus HAVO Duits,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 8 maanden.

Meer weten over taalcursussen en thuisstudies zoals HAVO Duits ?

De meeste scholen, zoals HBO opleidingen of het voortgezet onderwijs in Nederland bieden Duits meestal intensief aan als tweede taal. Toch kunnen na het doorlopen van deze onderwijsinstellingen het Duits spreken en schrijven vaak verbeterd worden. Aanbieders van thuisstudie opleidingen vullen deze behoefte aan met diverse taalcursussen.

Ook wanneer men een niet gangbare vreemde taal zoals bijvoorbeeld Spaans of Italiaans wil leren kan men daarvoor een aparte taalcursus volgen. Bij studiemarathon kan men kiezen voor diverse opleiders en uit populaire vreemde talen.

Deze cursus/opleiding HAVO Duits volgt u bij Laudius. Er zijn nog meer taalcursussen waaruit men kan kiezen zoals bijvoorbeeld: Engels, Portugees, Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

99.00

Cursusduur:

8 Maanden

Niveau Opleiding:

Havo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “HAVO Duits thuisstudie of opleiding”