Career coach – Loopbaanadviseur thuisstudie of opleiding

Beroep

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie Career coach - Loopbaanadviseur?

Deze thuisstudie Career coach - Loopbaanadviseur wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus Career coach - Loopbaanadviseur is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

99,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Career coach – Loopbaanadviseur thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €99.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 9 maanden

Over de thuisstudie Career coach – Loopbaanadviseur

Career coaching is een groeiend vakgebied. Veel mensen vragen zich af of ze wel op de juiste plek zitten, wat hun volgende carrièrestap zou moeten zijn, of hoe ze van hun hobby een beroep kunnen maken.Als career coach ondersteun je deze mensen in hun zoektocht naar de ideale baan. Je helpt met het helder krijgen van wensen (?wat wil ik nu écht??) en stippelt samen met je klant een route uit om daar te komen. De cursus Career coach leert je alles wat je moet weten om jouw klanten goed te kunnen ondersteunen en zelf een succesvolle carrière als career coach op te bouwen!

Waarom deze thuisstudie Career coach – Loopbaanadviseur bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Career coach – Loopbaanadviseur volgt u bij Laudius. De cursus Career coach leert je alles wat je moet weten om als career coach aan de slag te kunnen. Als zelfstandig ondernemer, of in dienst bij een groot bedrijf. Door de praktische benadering van deze uitgebreide cursus ben jij straks optimaal voorbereid om aan de slag te gaan als professionele career coach. Help mensen bij het vinden van hun droombaanAls career coach spreek je veel mensen, die allemaal één ding gemeen hebben: ze willen een baan die zo goed bij ze past, dat ze elke dag met plezier aan de slag kunnen. Door samen met deze mensen aan de slag te gaan, help jij ze die droombaan te vinden en te krijgen. Adviseer bedrijven over hun personeelsvraagstukkenNaast het helpen van particuliere klanten kun je ook te maken krijgen met bedrijfsvraagstukken. Als career coach kun je bedrijven ook adviseren bij het oplossen van verschillende vragen. Gebruik je creativiteitBij het adviseren van klanten en bedrijven komt een flinke dosis creativiteit kijken. Elke situatie is immers anders en vraagt om een unieke aanpak! Start je carrière als professionele career coach!Met de cursus Career coach help je niet alleen anderen aan een droombaan. Je creëert zelf je eigen droombaan als professioneel career coach!

Cursusduur thuisstudie Career coach – Loopbaanadviseur
Deze pagina gaat over een cursus Career coach – Loopbaanadviseur,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 9 maanden. U kunt thuis een open-boekexamen afleggen voor het officiële Laudius-diploma. U betaalt bij Laudius slechts € 99,90 examengeld (elders vanaf € 125,-) Heeft u alle huiswerkopdrachten ingestuurd en hiervoor een voldoende beoordeling behaald (minimaal een 5,5)? Heeft u echter geen zin of tijd om een examen af te leggen? Vraag dan het waardevolle Getuigschrift aan. Hiermee bewijst u dat u de cursus heeft gevolgd en heeft afgerond. Na betaling van €28,50 ontvangt u het waardevolle en fraaie Getuigschrift thuis.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Career coach – Loopbaanadviseur ?

Deze cursus/opleiding Career coach – Loopbaanadviseur uit de categorie Eigen zaak volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

99.00

Cursusduur:

9 Maanden

Niveau Opleiding:

MBO

Vooropleiding:

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Career coach – Loopbaanadviseur thuisstudie of opleiding”