Evenementen organisator thuisstudie of opleiding

Eigen zaak-Evenementen organisator-thuisstudie-eigen-zaak

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie Evenementen organisator?

Deze thuisstudie Evenementen organisator wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus Evenementen organisator is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

99,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

Evenementen organisator thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €99.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 9 maanden

Over de thuisstudie Evenementen organisator

Grote evenementen krijgen veel aandacht. Ze staan in alle kranten, komen uitgebreid aan bod op televisie, en iedereen heeft het erover. De Vierdaagse van Nijmegen, het Internationaal Filmfestival, het Zomercarnaval of het Lowlands Festival: allemaal worden ze strak georganiseerd door getalenteerde evenementenorganisators.Ben jij ook zo?n regelneef die graag alle touwtjes in handen heeft, en lijkt het je geweldig om ervoor te kunnen zorgen dat grote evenementen op rolletjes lopen? Dan is de cursus Evenementenorganisator iets voor jou!

Waarom deze thuisstudie Evenementen organisator bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Evenementen organisator volgt u bij Laudius. Een evenementenorganisator is van alle markten thuis. Je plant en maakt afspraken rondom alles wat met het evenement te maken heeft: de locatie, publiciteit, catering, veiligheid en nog veel meer. Je organiseert sociale evenementen, zoals een bruiloft of een verjaardagsfeest, of zakelijke evenementen, bijvoorbeeld een congres, een boekpresentatie of een handelsbeurs. Na het volgen van de cursus evenementenorganisator weet jij van elk evenement een belevenis te maken!De cursus evenementenorganisator biedt je de volgende voordelen: Leren van de praktijkDe cursus is samengesteld door mensen met uitgebreide ervaring in het organiseren van grote evenementen. Die kennis kun jij ook gebruiken! Maak gebruik van je talentBen je van nature al goed in het organiseren van evenementen? Haal dan alles uit je talent door het aan te vullen met praktische, relevante kennis! Persoonlijke studiebegeleidingTijdens de thuisstudie kun je altijd een beroep doen op je persoonlijke studiebegeleider. Onze docenten helpen je graag! Start je eigen evenementenbureau!Maak van je hobby je beroep, en word professioneel evenementenorganisator! Met behulp van deze cursus start je je eigen evenementenbureau.

Cursusduur thuisstudie Evenementen organisator
Deze pagina gaat over een cursus Evenementen organisator,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 9 maanden. U kunt thuis een open-boekexamen afleggen voor het officiële Laudius-diploma. U betaalt bij Laudius slechts € 99,90 examengeld (elders vanaf € 125,-) Heeft u alle huiswerkopdrachten ingestuurd en hiervoor een voldoende beoordeling behaald (minimaal een 5,5)? Heeft u echter geen zin of tijd om een examen af te leggen? Vraag dan het waardevolle Getuigschrift aan. Hiermee bewijst u dat u de cursus heeft gevolgd en heeft afgerond. Na betaling van €28,50 ontvangt u het waardevolle en fraaie Getuigschrift thuis.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Evenementen organisator ?

Deze cursus/opleiding Evenementen organisator uit de categorie Eigen zaak volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

99.00

Cursusduur:

9 Maanden

Niveau Opleiding:

MBO

Vooropleiding:

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Evenementen organisator thuisstudie of opleiding”