Artist manager thuisstudie of opleiding

Beroep

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie Artist manager?

Deze thuisstudie Artist manager wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus Artist manager is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

99,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Artist manager thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €99.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 9 maanden

Over de thuisstudie Artist manager

De muziekindustrie is een drukke wereld. Veel glitter en glamour voor degenen die het gemaakt hebben, maar ook hard werken, zorgvuldig plannen en vechten tegen een moordende concurrentie. Tegelijkertijd verandert de muziekmarkt. Door de digitalisering worden er minder cd?s en dvd?s verkocht, maar wordt er wel heel veel muziek gedownload. Denk jij dat je je staande kunt houden in deze wereld, en artiesten kunt managen in hun carrière? Ben je scherp, heb je een neus voor goede muziek en muziektalent, en heb je ambitie genoeg om van een beginnend talent een wereldster te maken? Dan is de cursus Artist Manager zeker iets voor jou!

Waarom deze thuisstudie Artist manager bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Artist manager volgt u bij Laudius. De cursus Artist Manager leert je alles wat je nodig hebt om als zelfstandig ondernemer in de muziekwereld aan de slag te gaan. Je leert hoe je muziektalent kunt herkennen en hoe je beginnende artiesten kunt helpen het beste uit hun carrière te halen. Je leert meer over de muziek- en entertainmentindustrie, en over hoe je jouw eigen netwerk kunt opzetten en gebruiken om jouw artiesten verder te helpen. Met de thuisstudie Artist Manager haal je alle benodigde kennis en vaardigheden in huis: Zelfstandig aan de slagArtist Management is een zelfstandig beroep. Je kunt je hiermee vestigen als zelfstandig ondernemer en zelf bepalen op welke manier je invulling geeft aan je beroep. Voor mensen uit de muziekindustrieWerk je al in de muziekindustrie, bijvoorbeeld bij een platenmaatschappij of boekingskantoor? Dan kan deze thuisstudie je helpen in de omgang met artist managers. Artiesten begeleiden op hun weg naar de topJe werkt niet alleen zelf in een van de mooiste en meest dynamische vakgebieden die er is, maar je helpt ook anderen het beste uit hun carrière te halen. Ontwikkel je managementvaardighedenJe leert alle benodigde managementvaardigheden om succesvol aan de slag te kunnen, bijvoorbeeld omgaan met publiciteit, marketing, en planning. Je eigen netwerk opbouwenDoor je werk als artist manager leer je veel mensen kennen. Die contacten kun je optimaal inzetten om jouw artiesten verder te helpen.

Cursusduur thuisstudie Artist manager
Deze pagina gaat over een cursus Artist manager,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 9 maanden. U kunt thuis een open-boekexamen afleggen voor het officiële Laudius-diploma. U betaalt bij Laudius slechts € 99,90 examengeld (elders vanaf € 125,-) Heeft u alle huiswerkopdrachten ingestuurd en hiervoor een voldoende beoordeling behaald (minimaal een 5,5)? Heeft u echter geen zin of tijd om een examen af te leggen? Vraag dan het waardevolle Getuigschrift aan. Hiermee bewijst u dat u de cursus heeft gevolgd en heeft afgerond. Na betaling van €28,50 ontvangt u het waardevolle en fraaie Getuigschrift thuis.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Artist manager ?

Deze cursus/opleiding Artist manager uit de categorie Eigen zaak volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

99.00

Cursusduur:

9 Maanden

Niveau Opleiding:

MBO

Vooropleiding:

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Artist manager thuisstudie of opleiding”