Acteur thuisstudie of opleiding

Eigen zaak-Acteur-thuisstudie-eigen-zaak

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie Acteur?

Deze thuisstudie Acteur wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus Acteur is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

49,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

Acteur thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €49.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 6 maanden

Over de thuisstudie Acteur

Professioneel acteren is voor velen een droom. De hoofdrol spelen in de nieuwste bioscoopfilm, over de rode loper naar de Oscaruitreiking, handtekeningen uitdelen aan een grote groep enthousiaste fans. Maar glitter en glamour is natuurlijk niet het enige waar een acteur mee te maken krijgt.De cursus Acteur leert je dan ook niet hoe je je op de rode loper moet gedragen, maar richt zich meer op de zakelijke kant. Hoe zorg je ervoor dat je wordt gezien, en dat je de grote groep concurrenten steeds een stapje voor blijft? Voor acteurs die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen, is deze informatie onmisbaar!

Waarom deze thuisstudie Acteur bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Acteur volgt u bij Laudius. De cursus Acteur helpt je door de moeilijke beginfase van jouw acteercarrière heen. Je leert hoe je jouw talent op een goede manier kunt verkopen, hoe je wordt gezien, en hoe je de grote concurrentie van andere acteurs steeds een stapje voor blijft. Zorg ervoor dat je gezien wordt!Het belangrijkste voor een grote carrière als topacteur is natuurlijk gespot worden door een grote filmproducent! Met de kennis uit deze cursus leer je hoe je jezelf staande houdt in de filmwereld, en hoe je in contact komt met producenten. Verdiep je in de zakelijke kant van het acterenHet acteren zelf is een vak dat voor een groot deel berust op talent en doorzettingsvermogen. Maar zeker als je net begint als professioneel acteur kun je de zakelijke kant niet onderschatten. Je hebt immers nog geen agent of een bureau dat dit voor je kan doen, en daarom is het belangrijk om zelf ook verstand van zaken te hebben. Leer alle mogelijkheden van het vak kennenNatuurlijk is het mooi om te dromen van een carrière als topacteur. Maar ook dichter bij huis kun je als acteur werk vinden. De cursus acteur leert je te kijken naar de mogelijkheden die je als acteur hebt, ook buiten de rode loper om.

Cursusduur thuisstudie Acteur
Deze pagina gaat over een cursus Acteur,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 6 maanden. U kunt thuis een open-boekexamen afleggen voor het officiële Laudius-diploma. U betaalt bij Laudius slechts € 99,90 examengeld (elders vanaf € 125,-) Heeft u alle huiswerkopdrachten ingestuurd en hiervoor een voldoende beoordeling behaald (minimaal een 5,5)? Heeft u echter geen zin of tijd om een examen af te leggen? Vraag dan het waardevolle Getuigschrift aan. Hiermee bewijst u dat u de cursus heeft gevolgd en heeft afgerond. Na betaling van €28,50 ontvangt u het waardevolle en fraaie Getuigschrift thuis.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals Acteur ?

Deze cursus/opleiding Acteur uit de categorie Eigen zaak volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

49.00

Cursusduur:

6 Maanden

Niveau Opleiding:

MBO

Vooropleiding:

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Acteur thuisstudie of opleiding”