Zakelijke Correspondentie Nederlands taalstudie of taalcursus

Zakelijke Correspondentie Nederlands-thuisstudie-taalcursus-vergelijken

Waar volgt u de taalcursus ?

Deze taalcursus of thuisstudie Zakelijke Correspondentie Nederlands wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze taalcursus Zakelijke Correspondentie Nederlands is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

179,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

Zakelijke Correspondentie Nederlands thuisstudie of taalcursus van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €179.00
  • Cursusnaam: Zakelijke Correspondentie Nederlands van Laudius NL

Over de taalcursus Zakelijke Correspondentie Nederlands

Met de erkende cursus Zakelijke Correspondentie van Laudius breng je de kwaliteit van zakelijke correspondentie naar een hoger niveau. Je leert brieven, e-mails, nieuwsbrieven en andere schriftelijke bedrijfscommunicatie foutloos op te stellen. Na afloop van de cursus ben je in staat om te zorgen voor een een goede, zakelijke uitstraling in foutloos Nederlands.

 

Meer taalcursussen als thuisstudie vergelijken?

Wanneer men een taalcursus als thuisstudie wilt volgen heeft dit vaak één of meerdere redenen. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken. Sommige volgen een taalcursus alleen om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen op school. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken.  Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

EUR179.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Zakelijke Correspondentie Nederlands taalstudie of taalcursus”