Taalcursus Zakelijke Correspondentie Engels thuisstudie of opleiding

taalcursus-Zakelijke Correspondentie Engels-vergelijken-thuisstudie-opleiding-cursus

Wie biedt u de taalcursus Zakelijke Correspondentie Engels als thuisstudie aan?

Cursus voor iedereen die voor een bedrijf contacten onderhoudt met een Engels bedrijf. Via brief of mail. Deze taalcursus Zakelijke Correspondentie Engels als thuisstudie wordt u aangeboden door NHA thuisstudies. NHA heeft zich bewezen om één van de grootste scholen van Nederland te zijn. In de afgelopen 80 jaar hebben naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten hun gedegen cursussen en opleidingen gevolgd. Deze opleiding, taalcursus of thuisstudie Zakelijke Correspondentie Engels wordt u aangeboden door NHA voor 186.00:

186,00

Ga direct naar NHA

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Iedereen die een (administratief) hogere functie ambieert zal een goede kennis moeten hebben van zakelijke correspondentie. In het Nederlands of in een vreemde taal. Veel contacten tussen bedrijven verlopen nog steeds schriftelijk. Dat zal ook nooit veranderen. Of dat nu per post, per fax gebeurt of per email, maakt niets uit. Of het offertes betreft of de bevestiging van telefonische afspraken, evenmin. De laatste jaren is de correspondentie alleen maar toe genomen. Wat u leert in deze cursus… Omdat de brief het visitekaartje van een bedrijf of organisatie is, leert u in deze cursus Zakelijke Correspondentie: Hoe een brief er uit moet zien. Hoe u een logische opzet maakt. Hoe u tot een duidelijke stijl komt. Hoe u zorgt voor zuiver taalgebruik. Hoe u de juiste, vriendelijke toon treft. Hoe u voor een correcte inhoud zorgt. Zo leert u het vertrouwen van de geadresseerde te winnen en daarmee het door u gewenste doel te bereiken. De regels! Een zakenbrief schrijven naar een buitenlandse relatie in een vreemde taal is meer dan een Nederlandse brief vertalen. Daarom leert u in de cursus Zakelijke Correspondentie Engels de regels die daarvoor gebruikelijk zijn: Aanhef Beginformuleringen Slotformuleringen Grammaticale bijzonderheden Typische eigen zegswijzen Met deze praktische cursus van de NHA leert u een goede zakenbrief te schrijven. Met overbodige studiestof zult u niet worden lastiggevallen. De correspondentie-opdrachten in de lessen zorgen ervoor dat u veel praktische oefening krijgt. Uw woordenschat wordt uitgebreid met zakelijke woorden. Op bijzonder praktische wijze wordt uw kennis van grammatica en spelling opgefrist. Doeltreffend en overtuigend Een brief moet doeltreffend, overtuigend en vooral duidelijk zijn. U moet de ontvanger met weinig woorden duidelijk maken wat u bedoelt. Dit geldt natuurlijk ook voor brieven in een vreemde taal. Het lijkt moeilijk, maar dat is beslist niet zo. U heeft er natuurlijk wel een goede cursus voor nodig. Zakelijke Correspondentie van de NHA is zo′n cursus. De NHA-cursus is goed te volgen en is een van de beste in zijn soort.

Taalcursus Zakelijke Correspondentie Engels thuisstudie of opleiding van NHA thuisstudies

  • Prijs: €186.00
  • Opleidingsvorm:
  • Opleidingsniveau:
  • Studieduur:

 

Waarom een taalcursus Zakelijke Correspondentie Engels volgen?

Wanneer men een taalcursus Zakelijke Correspondentie Engels of een echte taalstudie wilt volgen heeft dit vaak één of meerdere redenen. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen op school. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Zweeds wil leren moet daarvoor een taalcursus gevolgd worden. Bij studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Over de taalcursus Zakelijke Correspondentie Engels

De thuisstudie, cursus of opleiding Zakelijke Correspondentie Engels volgt u bij NHA thuisstudies.

U kunt nog veel meer vreemde talen leren.  U kunt ondermeer taalcursussen kiezen zoals: Engels, Duits, Spaans, Frans, Zweeds, Grieks, Italiaans, Portugees en Deens. Al deze taalcursussen zijn op verschillende niveaus te volgen. Van beginners tot en met een HBO opleidingsniveau.

Leer deze taal Zakelijke Correspondentie Engels spreken vanaf €186.00.

Additional Information

Naam Opleider:

NHA thuisstudies

Volledige Prijs:

186.00