Taalcursus Nederlands foutloos schrijven en spreken thuisstudie of opleiding

taalcursus-Nederlands foutloos schrijven en spreken-vergelijken-thuisstudie-opleiding-cursus

Wie biedt u de taalcursus Nederlands foutloos schrijven en spreken als thuisstudie aan?

Deze cursus leert u op een prettige manier goed Nederlands schrijven en spreken. Deze taalcursus Nederlands foutloos schrijven en spreken als thuisstudie wordt u aangeboden door NHA thuisstudies. NHA heeft zich bewezen om één van de grootste scholen van Nederland te zijn. In de afgelopen 80 jaar hebben naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten hun gedegen cursussen en opleidingen gevolgd. Deze opleiding, taalcursus of thuisstudie Nederlands foutloos schrijven en spreken wordt u aangeboden door NHA voor 148.00:

148,00

Ga direct naar NHA

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Je kennis opfrissen? Volg de cursus Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken’Hoe heb hij Nederlands leeren schrijfen?’Wat is het fijn als je goed Nederlands kunt spreken en schrijven. Daar heb je immers iedere dag plezier van. Weet je bijvoorbeeld nog hoe het zit met de regels voor spelling en grammatica? Komt er wel of geen t achter’ik word’? Of het nu op je werk is of in je privésituatie: een goede beheersing van de Nederlandse taal is onontbeerlijk. Bijvoorbeeld bij het invullen van een formulier, het beantwoorden van een mailtje of het maken van een uitnodiging. Maar ook voor het lezen van de krant, het helpen van je kinderen bij hun huiswerk en het houden van een toespraak op een feestje. Taalregels oefenen Ben je weleens onzeker over je taalvaardigheid? Vind je de spellingsregels lastig of zie je ertegenop om in een groep het woord te voeren? De cursus Foutloos Nederlands Schrijven en Spreken biedt uitkomst. Goed communiceren, dat kun je prima leren. De praktische cursus helpt je bij schriftelijke en mondelinge communicatie. Je leert op een speelse en eenvoudige manier de taalregels en je oefent met spelling, werkwoorden en leestekens. Je ervaart hoe je op een snelle manier lange en moeilijke teksten kunt doorgronden en je maakt kennis met begrippen als tekstdoel, alinea’s en kopregels. Gesprekken voeren Je leert hoe je een effectieve brief schrijft, zoals een sollicitatie- of klachtenbrief. En vind je het moeilijk om in gesprekken de juiste woorden te vinden? Of vind je het eng om een toespraak te houden? Ook je mondelinge taalvaardigheid krijgt in de cursus een extra stimulans. Veelzijdige cursus Van grammatica tot spelling, stijl en meer: de cursus Foutloos Nederlands Spreken en Schrijven zorgt ervoor dat je beter uit je woorden komt. Zowel schriftelijk als mondeling. Elk onderdeel bestaat uit vier lessen en elke les sluit je af met opdrachten en een samenvatting. Kennis opfrissen De cursus Foutloos Nederlands Schrijven en Spreken is een goede keuze voor iedereen die schriftelijke en verbale taalkennis en taalvaardigheid wil opfrissen. Werkenden en werkzoekenden, ambtenaren en ondernemers, jong en oud. Een speciale vooropleiding is voor de cursus niet nodig. Na de cursus sta je schriftelijk en verbaal sterker in je schoenen. Vol zelfvertrouwen schrijf je brieven, lees je artikelen en spreek je mensen toe. Een goede gedachte.

Taalcursus Nederlands foutloos schrijven en spreken thuisstudie of opleiding van NHA thuisstudies

  • Prijs: €148.00
  • Opleidingsvorm:
  • Opleidingsniveau:
  • Studieduur:

 

Waarom een taalcursus Nederlands foutloos schrijven en spreken volgen?

Wanneer men een taalcursus Nederlands foutloos schrijven en spreken of een echte taalstudie wilt volgen heeft dit vaak één of meerdere redenen. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen op school. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Zweeds wil leren moet daarvoor een taalcursus gevolgd worden. Bij studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Over de taalcursus Nederlands foutloos schrijven en spreken

De thuisstudie, cursus of opleiding Nederlands foutloos schrijven en spreken volgt u bij NHA thuisstudies.

U kunt nog veel meer vreemde talen leren.  U kunt ondermeer taalcursussen kiezen zoals: Engels, Duits, Spaans, Frans, Zweeds, Grieks, Italiaans, Portugees en Deens. Al deze taalcursussen zijn op verschillende niveaus te volgen. Van beginners tot en met een HBO opleidingsniveau.

Leer deze taal Nederlands foutloos schrijven en spreken spreken vanaf €148.00.

Additional Information

Naam Opleider:

NHA thuisstudies

Volledige Prijs:

148.00