VMBO Economie thuisstudie of opleiding

–thuisstudie-opleiding-havo-vwo-vmbo-vergelijken

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie VMBO Economie?

Deze thuisstudie VMBO Economie wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus VMBO Economie is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

49,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

VMBO Economie thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €49.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: VMBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 6 maanden

Over de thuisstudie VMBO Economie

Het vak economie draait om alles wat met geld te maken heeft. Geld verdienen door te werken, geld uitgeven door dingen te kopen en de manier waarop onze overheid met geld omgaat. Ben je geïnteresseerd in een beroep of studie op het gebied van economie, maar mis je het certificaat voor dit vak van je opleiding? Of wil je je kennis weer eens grondig opfrissen? Dan is de cursus VMBO Economie zeker iets voor jou!

Waarom deze thuisstudie VMBO Economie bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus VMBO Economie volgt u bij Laudius. De cursus VMBO Economie bereidt je optimaal voor op het officiële staatsexamen VMBO Economie van de DUO-IB groep (Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap). Zo leer je alles wat je nodig hebt om met succes het examen te halen. Bereid je voor op het officiële staatsexamen EconomieMet de cursus VMBO Economie heb je de juist voorbereiding voor het examen. Je leert alles wat je moet weten om het examen succesvol af te ronden.  Behaal een officieel erkend certificaatAls je geslaagd bent voor het examen VMBO Economie dan ontvang je hiervoor een officieel erkend certificaat. Zo kun je altijd en overal aantonen dat je beschikt over de juiste basiskennis. Compacte, eenvoudig te volgen cursusDe cursus VMBO Economie is zo samengesteld dat je precies voldoet aan de exameneisen voor het staatsexamen. Je leert dus exact wat je moet weten, zonder overbodige ballast. 

Cursusduur thuisstudie VMBO Economie
Deze pagina gaat over een cursus VMBO Economie,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 6 maanden.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals VMBO Economie ?

Deze cursus/opleiding VMBO Economie uit de categorie voortgezet onderwijs volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

49.00

Cursusduur:

6 Maanden

Niveau Opleiding:

Vmbo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “VMBO Economie thuisstudie of opleiding”