Taalcursus Cursus Zweeds thuisstudie of opleiding

taalcursus-Cursus Zweeds-vergelijken-thuisstudie-opleiding-cursus

Wie biedt u de taalcursus Cursus Zweeds als thuisstudie aan?

Voor beginners of gevorderden. Leer in 12 maanden of sneller Zweeds spreken en schrijven. Deze taalcursus Cursus Zweeds als thuisstudie wordt u aangeboden door NHA thuisstudies. NHA heeft zich bewezen om één van de grootste scholen van Nederland te zijn. In de afgelopen 80 jaar hebben naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten hun gedegen cursussen en opleidingen gevolgd. Deze opleiding, taalcursus of thuisstudie Cursus Zweeds wordt u aangeboden door NHA voor 178.00:

178,00

Ga direct naar NHA

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Levend Zweeds Zweden is een schitterend, zeer bosrijk land met talloze meren en een zeer rotsachtige kust. Overal in het landschap duiken de karakteristieke rood-bruine houten huisjes op die dit Scandinavische land een sprookjesachtige uitstraling geven. Het is het ideale land voor het maken van dagenlange trektochten. Uw verblijf in Zweden wordt nog aantrekkelijker als u de Zweedse taal spreekt! Gemakkelijker dan u denkt Zweeds is de meestgesproken Scandinavische taal en wordt behalve in Zweden ook gesproken door ongeveer 300.000 inwoners van Finland. De Zweedse taal behoort samen met het Noors, Deens, IJslands, Duits, Engels en Nederlands tot de Germaanse taalfamilie. De taal vertoont dan ook veel overeenkomsten met deze talen en is daarom gemakkelijker te leren dan u denkt. Het meest kenmerkende van de Zweedse taal is het prachtige, ietwat”zangerige”accent. U leert dit perfect in deze uitstekende stap-voor-stap cursus van de NHA. Door middel van het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM kunt u zich straks uitstekend redden in vele alledaagse situaties. Natuurlijk is de cursus Zweeds ook een perfecte basis voor mensen die zaken doen met Zweedse bedrijven! Veel boeiende onderwerpen In deze boeiende cursus Zweeds worden op een moderne wijze alleen onderwerpen behandeld die u aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die u in Zweden tegenkomt, komen aan bod. Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijke leraar kan u daarbij helpen. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) die op de mediaplayer staan, vindt u ook digitaal terug in uw online leeromgeving: NHA studentenplaza. U kunt deze geluidsbestanden dus ook afspelen op uw computer of tablet of kopiëren naar uw smartphone. Tevens kunt u met de mediaplayer uw eigen uitspraak opnemen en terugluisteren of laten beoordelen! Gratis vertaalcomputer Tevens ontvangt u een handzame vertaalcomputer, waarmee u tijdens de cursus of op vakantie snel woorden kunt vertalen van het Zweeds naar het Nederlandsen andersom. De cursus Levend Zweeds levert een prima beheersing op van de alledaagse Zweedse taal. Al vrijwel meteen kunt u gebruik maken van uw praktische talenkennis. Daarom is de cursus Zweeds bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook uw vakantievreugde.

Taalcursus Cursus Zweeds thuisstudie of opleiding van NHA thuisstudies

  • Prijs: €178.00
  • Opleidingsvorm:
  • Opleidingsniveau:
  • Studieduur:

 

Waarom een taalcursus Cursus Zweeds volgen?

Wanneer men een taalcursus Cursus Zweeds of een echte taalstudie wilt volgen heeft dit vaak één of meerdere redenen. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen op school. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Zweeds wil leren moet daarvoor een taalcursus gevolgd worden. Bij studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Over de taalcursus Cursus Zweeds

De thuisstudie, cursus of opleiding Cursus Zweeds volgt u bij NHA thuisstudies.

U kunt nog veel meer vreemde talen leren.  U kunt ondermeer taalcursussen kiezen zoals: Engels, Duits, Spaans, Frans, Zweeds, Grieks, Italiaans, Portugees en Deens. Al deze taalcursussen zijn op verschillende niveaus te volgen. Van beginners tot en met een HBO opleidingsniveau.

Leer deze taal Cursus Zweeds spreken vanaf €178.00.

Additional Information

Naam Opleider:

NHA thuisstudies

Volledige Prijs:

178.00