Taalcursus Cursus Russisch thuisstudie of opleiding

taalcursus-Cursus Russisch-vergelijken-thuisstudie-opleiding-cursus

Wie biedt u de taalcursus Cursus Russisch als thuisstudie aan?

Voor beginners of gevorderden. Leer in 12 maanden of sneller Russisch spreken en schrijven. Deze taalcursus Cursus Russisch als thuisstudie wordt u aangeboden door NHA thuisstudies. NHA heeft zich bewezen om één van de grootste scholen van Nederland te zijn. In de afgelopen 80 jaar hebben naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten hun gedegen cursussen en opleidingen gevolgd. Deze opleiding, taalcursus of thuisstudie Cursus Russisch wordt u aangeboden door NHA voor 178.00:

178,00

Ga direct naar NHA

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Levend Russisch De Russische taal is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Sinds het communisme in Oost-Europa is weggevallen, heeft de handel met dit reusachtige land grootse vormen aangenomen. De meeste Russen beheersen zelf alleen de Russische taal. Daarom is het heel prettig om de taal te spreken wanneer u dit land bezoekt. Met de kennis die u opdoet in deze speciaal voor schriftelijk onderwijs ontwikkelde cursus Russisch kunt u zich perfect redden in Rusland, maar ook in een groot aantal andere staten van de vroegere Sovjet-Unie. Europa en Azië tellen honderden miljoenen mensen die Russisch spreken! Gemakkelijker dan u denkt Op het eerste gehoor en het eerste gezicht lijkt Russisch vrij moeilijk. Toch kunt u deze taal eenvoudig, zonder enige voorkennis, onder de knie krijgen. Al in de eerste les gaat u oefenen met het Cyrillische schrift. Zowel drukletters als schriftletters worden geoefend, omdat deze van elkaar verschillen. De uitspraak van deze veelgesproken taal leert u gemakkelijk en stap-voor-stap met het beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM. Na het volgen van de NHA-cursus Russisch kunt u zich prima redden in deze boeiende taal,op vakantie of tijdens uw werk! Veel boeiende onderwerpen In deze boeiende cursus Russisch worden op een moderne wijze alleen onderwerpen behandeld die u aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die u in Rusland tegenkomt, komen aan bod. Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijke leraar kan u daarbij helpen. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) die op de mediaplayer staan, vindt u ook digitaal terug in uw online leeromgeving: NHA studentenplaza. U kunt deze geluidsbestanden dus ook afspelen op uw computer of tablet of kopiëren naar uw smartphone. Tevens kunt u met de mediaplayer uw eigen uitspraak opnemen en terugluisteren of laten beoordelen! De cursus Levend Russisch levert een prima beheersing op van de alledaagse Russische taal. Al vrijwel meteen kunt u gebruik maken van uw praktische talenkennis. Daarom is de cursus Russisch bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook uw vakantievreugde. Gratis vertaalcomputer Fantastisch hulpmiddel bij veel taalcursussen en ideaal om bij de hand te hebben op vakantie! Toets het gewenste woord in en de vertaling verschijnt in 12 verschillende talen: Spaans, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Turks, Portugees, Pools, Zweeds, Roemeens, Indonesisch en Nederlands. Zit de taal van uw cursus er niet bij, dan doet u natuurlijk evengoed uw voordeel met deze handzame vertaalcomputer (12 cm x 8 cm) tijdens eventuele vakanties in deze prachtige landen.

Taalcursus Cursus Russisch thuisstudie of opleiding van NHA thuisstudies

  • Prijs: €178.00
  • Opleidingsvorm:
  • Opleidingsniveau:
  • Studieduur:

 

Waarom een taalcursus Cursus Russisch volgen?

Wanneer men een taalcursus Cursus Russisch of een echte taalstudie wilt volgen heeft dit vaak één of meerdere redenen. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen op school. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Zweeds wil leren moet daarvoor een taalcursus gevolgd worden. Bij studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Over de taalcursus Cursus Russisch

De thuisstudie, cursus of opleiding Cursus Russisch volgt u bij NHA thuisstudies.

U kunt nog veel meer vreemde talen leren.  U kunt ondermeer taalcursussen kiezen zoals: Engels, Duits, Spaans, Frans, Zweeds, Grieks, Italiaans, Portugees en Deens. Al deze taalcursussen zijn op verschillende niveaus te volgen. Van beginners tot en met een HBO opleidingsniveau.

Leer deze taal Cursus Russisch spreken vanaf €178.00.

Additional Information

Naam Opleider:

NHA thuisstudies

Volledige Prijs:

178.00