Taalcursus Cursus Marokkaans thuisstudie of opleiding

taalcursus-Cursus Marokkaans-vergelijken-thuisstudie-opleiding-cursus

Wie biedt u de taalcursus Cursus Marokkaans als thuisstudie aan?

Voor beginners of gevorderden. Leer in 12 maanden of sneller Marokkaans spreken en schrijven. Deze taalcursus Cursus Marokkaans als thuisstudie wordt u aangeboden door NHA thuisstudies. NHA heeft zich bewezen om één van de grootste scholen van Nederland te zijn. In de afgelopen 80 jaar hebben naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten hun gedegen cursussen en opleidingen gevolgd. Deze opleiding, taalcursus of thuisstudie Cursus Marokkaans wordt u aangeboden door NHA voor 178.00:

178,00

Ga direct naar NHA

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Levend Marokkaans In de cursus Marokkaans leren doet u praktische kennis op van het Marokkaans. Binnen het Marokkaans bestaan weer regionale verschillen. We hebben in deze cursus gekozen voor de meest gangbare vorm. Het Marokkaans dat u zult leren komt grotendeels overeen met het dialect dat in grote steden als Casablanca, Rabat, Fez en Meknes wordt gesproken. Met deze vorm kunt u vrijwel overal in Marokko terecht. Na het afronden van de cursus Marokkaans zult u in staat zijn om over alledaagse onderwerpen te praten met uw Marokkaanse vrienden, collega´s of buren. U zult meer over Marokko en haar rijke cultuur en geschiedenis te weten komen en kunt ook met een gerust hart dit prachtige land bezoeken en gesprekken voeren met de vriendelijke, gastvrije bevolking! Gemakkelijker dan u denkt Omdat het Marokkaans een dialect is van het Arabisch, zullen we u eerst kennis bijbrengen van het Standaard Arabisch. Dit is de officiële en formele spreek- en schrijftaal in Marokko. Vervolgens behandelen we de officieuze spreektaal: het Marokkaans. Dit is de taal die in het alledaagse leven door de meeste Marokkanen gesproken wordt. De NHA maakt gebruikvan het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM. Zo leert u het Marokkaans net zo snel en gemakkelijk als elke andere taal. U heeft geen speciale vooropleiding nodig. Al na een aantal lessen zult u uw eerste gesprekken kunnen voeren! Veel boeiende onderwerpen In de boeiende cursus Marokkaans worden alleen onderwerpen behandeld die u aanspreken. Alledaagse onderwerpen maar ook herkenbare situaties die u in Marokko tegenkomt, komen aan bod. Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijke leraar kan u daarbij helpen. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) die op de mediaplayer staan, vindt u ook digitaal terug in uw online leeromgeving: NHA studentenplaza. U kunt deze geluidsbestanden dus ook afspelen op uw computer of tablet of kopiëren naar uw smartphone. Tevens kunt u met de mediaplayer uw eigen uitspraak opnemen en terugluisteren of laten beoordelen! Gratis vertaalcomputer Fantastisch hulpmiddel bij veel taalcursussen en ideaal om bij de hand te hebben op vakantie! Toets het gewenste woord in en de vertaling verschijnt in 12 verschillende talen: Spaans, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Turks, Portugees, Pools, Zweeds, Roemeens, Indonesisch en Nederlands. Zit de taal van uw cursus er niet bij, dan doet u natuurlijk evengoed uw voordeel met deze handzame vertaalcomputer (12 cm x 8 cm) tijdens eventuele vakanties in deze prachtige landen. De cursusLevend Marokkaans levert een prima beheersing op van de alledaagse Marokkaanse taal. Al vrijwel meteen kunt u gebruik maken van uw praktische talenkennis. Daarom is de cursus bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook uw vakantievreugde.

Taalcursus Cursus Marokkaans thuisstudie of opleiding van NHA thuisstudies

  • Prijs: €178.00
  • Opleidingsvorm:
  • Opleidingsniveau:
  • Studieduur:

 

Waarom een taalcursus Cursus Marokkaans volgen?

Wanneer men een taalcursus Cursus Marokkaans of een echte taalstudie wilt volgen heeft dit vaak één of meerdere redenen. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen op school. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Zweeds wil leren moet daarvoor een taalcursus gevolgd worden. Bij studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Over de taalcursus Cursus Marokkaans

De thuisstudie, cursus of opleiding Cursus Marokkaans volgt u bij NHA thuisstudies.

U kunt nog veel meer vreemde talen leren.  U kunt ondermeer taalcursussen kiezen zoals: Engels, Duits, Spaans, Frans, Zweeds, Grieks, Italiaans, Portugees en Deens. Al deze taalcursussen zijn op verschillende niveaus te volgen. Van beginners tot en met een HBO opleidingsniveau.

Leer deze taal Cursus Marokkaans spreken vanaf €178.00.

Additional Information

Naam Opleider:

NHA thuisstudies

Volledige Prijs:

178.00