Taalcursus Cursus Hongaars thuisstudie of opleiding

taalcursus-Cursus Hongaars-vergelijken-thuisstudie-opleiding-cursus

Wie biedt u de taalcursus Cursus Hongaars als thuisstudie aan?

Voor beginners of gevorderden. Leer in 12 maanden of sneller Hongaars spreken en schrijven. Deze taalcursus Cursus Hongaars als thuisstudie wordt u aangeboden door NHA thuisstudies. NHA heeft zich bewezen om één van de grootste scholen van Nederland te zijn. In de afgelopen 80 jaar hebben naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten hun gedegen cursussen en opleidingen gevolgd. Deze opleiding, taalcursus of thuisstudie Cursus Hongaars wordt u aangeboden door NHA voor 198.00:

198,00

Ga direct naar NHA

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Levend Hongaars In 2004 werd Hongarije verwelkomd alséén van de nieuwe lidstaten van de EU. Dit betekent dat de handel met dit prachtige land nog verder in een stroomversnelling zal komen en de internationale betrekkingen tussen Nederland en Hongarije verder zullen worden uitgebreid. Ook is Hongarije natuurlijk een prachtig vakantieland waar elke zomer veel Nederlandse toeristen te vinden zijn! Het land heeft namelijk ontzettend veel te bieden, zoals het machtige Balaton-meer en één van de mooiste hoofdsteden van Europa: Boedapest. Deze ontwikkelingen hebben ertoe bijgedragen dat steeds meer Nederlanders de Hongaarse taal willen leren. Met behulp van deze prettig opgezette studiemethode kunt u straks, zowel zakelijk als privé, met een gerust hart afreizen naar het”Centrum van het nieuwe Europa”. Het Hongaars: de meest exotische taal van Europa! Het Hongaars is een zeer aparte taal en klinkt bijna”on-Europees”. Het is dan ook een enorme uitdaging om deze prachtige taal onder de knie te krijgen, zodat u straks leuke gesprekken kunt voeren met de zeer gastvrije”Magyaren”(Hongaren)! Zeer praktische cursus met doelgerichte uitspraak-oefeningen. We willen u aan de hand van de cursus Hongaars zo snel mogelijk de levende, hedendaagse Hongaarse omgangstaal leren. We beginnen met een inleiding waarin het alfabet, de klankleer en de uitspraak van het Hongaars aan bod komen. In de daaropvolgende lessen wordt uw woordenschat stap-voor-stap uitgebreid en zult u al snel in staat zijn om gesprekjes te voeren. Verder wordt ook uw kennis van de Hongaarse grammatica geleidelijk opgebouwd. Iedere les bestaat uit een tekst, een woordenlijst, een uitleg van de grammatica en een aantal leuke, praktische oefeningen. Het bijgevoegde boek met extra uitspraakoefeningen en de door”native speakers”ingesproken geluidsbestanden, zorgen ervoor dat u uw uitspraak van de Hongaarse taal perfectioneert! Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Uw persoonlijke leraar kan u daarbij helpen. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) die op de mediaplayer staan, vindt u ook digitaal terug in uw online leeromgeving: NHA studentenplaza. U kunt deze geluidsbestanden dus ook afspelen op uw computer of tablet of kopiëren naar uw smartphone. Tevens kunt u met de mediaplayer uw eigen uitspraak opnemen en terugluisteren of laten beoordelen! Gratis vertaalcomputer Fantastisch hulpmiddel bij veel taalcursussen en ideaal om bij de hand te hebben op vakantie! Toets het gewenste woord in en de vertaling verschijnt in12 verschillende talen: Spaans, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Turks, Portugees, Pools, Zweeds, Roemeens, Indonesisch en Nederlands. Zit de taal van uw cursus er niet bij, dan doet u natuurlijk evengoed uw voordeel met deze handzame vertaalcomputer (12 cm x 8 cm) tijdens eventuele vakanties in deze prachtige landen.

Taalcursus Cursus Hongaars thuisstudie of opleiding van NHA thuisstudies

  • Prijs: €198.00
  • Opleidingsvorm:
  • Opleidingsniveau:
  • Studieduur:

 

Waarom een taalcursus Cursus Hongaars volgen?

Wanneer men een taalcursus Cursus Hongaars of een echte taalstudie wilt volgen heeft dit vaak één of meerdere redenen. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen op school. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Zweeds wil leren moet daarvoor een taalcursus gevolgd worden. Bij studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Over de taalcursus Cursus Hongaars

De thuisstudie, cursus of opleiding Cursus Hongaars volgt u bij NHA thuisstudies.

U kunt nog veel meer vreemde talen leren.  U kunt ondermeer taalcursussen kiezen zoals: Engels, Duits, Spaans, Frans, Zweeds, Grieks, Italiaans, Portugees en Deens. Al deze taalcursussen zijn op verschillende niveaus te volgen. Van beginners tot en met een HBO opleidingsniveau.

Leer deze taal Cursus Hongaars spreken vanaf €198.00.

Additional Information

Naam Opleider:

NHA thuisstudies

Volledige Prijs:

198.00