VWO Nederlands thuisstudie of opleiding

–thuisstudie-opleiding-havo-vwo-vmbo-vergelijken

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie VWO Nederlands?

Deze thuisstudie VWO Nederlands wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus VWO Nederlands is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

99,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

VWO Nederlands thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €99.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: VWO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 10 maanden

Over de thuisstudie VWO Nederlands

De Nederlandse taal vormt de basis van je algemene ontwikkeling. Zonder kennis van het Nederlands wordt het immers lastig om goed te communiceren! Daarom is het van Nederlands als verplicht vak opgenomen in elke middelbare schoolopleiding. Mis je het certificaat Nederlands van je VWO-opleiding, of is je kennis toe aan een grondige opfrisbeurt? Dan is de cursus VWO Nederlands zeker geschikt voor jou!

Waarom deze thuisstudie VWO Nederlands bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus VWO Nederlands volgt u bij Laudius. De cursus VWO Nederlands bereidt je uitgebreid voor op het officiële staatsexamen Nederlands van de DUO-IB groep (Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen). Met het behalen van dit examen kun je altijd en overal aantonen dat jouw kennis van de Nederlandse taal zeker in orde is.  Bereid je voor op het officiële staatsexamen NederlandsMet de cursus VWO Nederlands beschik je over een goede voorbereiding op het officiële staatsexamen. Zo kun je alle toetsen met een goed resultaat afronden. Behaal een officieel erkend certificaatAls je geslaagd bent voor het examen VWO Nederlands ontvang je hiervoor een officieel erkend certificaat. Zo kun je voor je vervolgstudie of beroep aantonen dat je over de juiste basiskennis beschikt.   Compacte, eenvoudig te volgen cursusDe cursus VWO Nederlands is zo samengesteld dat je precies voldoet aan de exameneisen voor het staatsexamen. Je leert dus exact wat je moet weten, zonder overbodige ballast.  Bepaal je eigen instapniveauHeb je al één of meerdere jaren Nederlands gevolgd? Dan kun je bij deze cursus je eigen instapniveau aangeven. Je krijgt dan een aangepast lesprogramma waarin je alleen die onderdelen behandelt, die je nog niet kent. Natuurlijk ontvang je wel het volledige cursusmateriaal, zodat je ook de rest van de lesstof nog eens kunt doorlezen.

Cursusduur thuisstudie VWO Nederlands
Deze pagina gaat over een cursus VWO Nederlands,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 10 maanden.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals VWO Nederlands ?

Deze cursus/opleiding VWO Nederlands uit de categorie voortgezet onderwijs volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

99.00

Cursusduur:

10 Maanden

Niveau Opleiding:

Vwo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “VWO Nederlands thuisstudie of opleiding”