HAVO Management en organisatie thuisstudie of opleiding

–thuisstudie-opleiding-havo-vwo-vmbo-vergelijken

Waar volgt u deze opleiding/cursus of thuisstudie HAVO Management en organisatie?

Deze thuisstudie HAVO Management en organisatie wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze cursus HAVO Management en organisatie is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

99,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

HAVO Management en organisatie thuisstudie of opleiding van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €99.00
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: HAVO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 9 maanden

Over de thuisstudie HAVO Management en organisatie

Het vak Management en Organisatie is een relatief nieuw vak binnen het middelbaar onderwijs. Het is een keuzevak dat je kunt kiezen in de bovenbouw. Management en organisatie gaat over het reilen en zeilen binnen een organisatie. Je leert de basisbeginselen van het managen van een organisatie kennen, en dat kan goed van pas komen in je latere carrière. Mis je het certificaat Management en Organisatie van je opleiding, heb je dit vak niet gekozen maar nu wel nodig, of wil je een grondige opfriscursus van dit vak? De cursus HAVO Management en Organisatie spijkert je kennis bij en bereidt je optimaal voor op het staatsexamen Management en Organisatie.

Waarom deze thuisstudie HAVO Management en organisatie bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus HAVO Management en organisatie volgt u bij Laudius. De cursus HAVO Management en Organisatie leert je alles wat je moet weten om met vlag en wimpel te slagen voor het officiële staatsexamen Management en Organisatie. Bereid je voor op het staatsexamen Management en OrganisatieDe cursus HAVO Management en Organisatie is speciaal samengesteld om te voldoen aan de exameneisen van de DUO-IB groep (Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap). Zo ben je optimaal voorbereid op het examen. Behaal een officieel erkend certificaatMet het succesvol afronden van het examen krijg je het officieel erkende certificaat HAVO Management en Organisatie. Hiermee kun jij je kennis altijd en overal aantonen. Compacte, eenvoudig te volgen cursusDe cursus HAVO Management en Organisatie bereidt je stap voor stap voor op het staatsexamen Management en Organisatie. Je leert dus alleen datgene wat je voor het examen nodig hebt, zonder onnodige ballast.

Cursusduur thuisstudie HAVO Management en organisatie
Deze pagina gaat over een cursus HAVO Management en organisatie,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 9 maanden.

Meer weten over opleidingen en thuisstudies zoals HAVO Management en organisatie ?

Deze cursus/opleiding HAVO Management en organisatie uit de categorie voortgezet onderwijs volgt u bij Laudius. Wanneer u op zoek bent naar een andere opleiding of cursus dan kunt u bij Studiemarathon eenvoudig opleidingen en thuisstudies vergelijken. Variërend van volledige HBO opleidingen, tot diverse taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Duits, Portugees en Frans.

Additional Information

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

99.00

Cursusduur:

9 Maanden

Niveau Opleiding:

Havo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “HAVO Management en organisatie thuisstudie of opleiding”