EHBO bij Senioren thuisstudie of opleiding

EHBO bij Senioren-thuisstudie-opleiding-cursus

Waar is deze EHBO bij Senioren te volgen?

Deze cursus EHBO bij Senioren wordt u aangeboden door IedereenEHBO.nl. De cursussen zijn allemaal gecertificeerd door het Rode Kruis. Na afloop van de cursus ontvangt u van iedereenEHBO.nl de Nationale EHBO pas. Deze pas is officieel geregistreerd bij het Rode Kruis en is 2 jaar geldig De opleiding, cursus of thuisstudie EHBO bij Senioren wordt u aangeboden door IedereenEHBO.nl voor:

79,95

Ga direct naar IedereenEHBO.nl

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Kies de EHBO-cursus die past bij jouw privé- of werksituatie. Je kan kiezen uit de cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen, EHBO bij Volwassenen of kies voor de speciale EHBO-cursussen voor gastouders of medewerkers in de kraamzorg. In al onze cursussen leer je reanimatie, het gebruik van een AED en hoe je om moet gaan met verschillende huis-, tuin- en keuken ongelukken. Je leert alles van EHBO bij senioren via de online cursus en je oefent de belangrijkste EHBO-handelingen tijdens één speciale praktijkbijeenkomst onder begeleiding van ervaren EHBO-instructeurs (inclusief reanimatie en het gebruik van AED). Inschrijven en starten met de cursus kan nu meteen.

EHBO bij Senioren van IedereenEHBO

  • Prijs EHBO bij Senioren: €79.95
  • Opleidingsvorm: EHBO Cursussen

 

De cursus EHBO bij Senioren wordt wellicht vergoed door uw zorgverzekering.

Uw zorgverzekeraar kan deze cursus EHBO bij Senioren vergoeden en ook nog vaak aanvullend tot wel 100%. Klik bovenin op deze pagina op de grote oranje knop om direct naar de website van IedereenEHBO te gaan. thuisstudie cursus ehbo opleidingen vergoedingen  

Waarom de cursus EHBO bij Senioren volgen?

Onder leiding van een ervaren EHBO-instructeur oefen je de belangrijkste EHBO handelingen en wordt getoetst of jij de handelingen goed kan uitvoeren. Als grootste EHBO-opleider van Nederland bieden wij praktijktrainingen aan op meer dan 200 locaties in heel Nederland. Dus altijd bij jou in de buurt. Onze EHBO-cursus is een geslaagde combinatie van leren via internet en oefenen in de praktijk. Nadat je de online theorie hebt afgerond, meld je je aan voor het praktijkdeel van onze EHBO-cursus. Onder begeleiding van een ervaren EHBO-instructeur oefen je de belangrijkste EHBO-handelingen.

Meer thuisstudies en opleidingen vergelijken zoals EHBO bij Senioren van IedereenEHBO.nl

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies, zoals deze opleiding of cursus EHBO bij Senioren, voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding. Maar ook diverse taalcursussen, hobbycursussen en andere korte opleidingen op MBO niveau.

thuisstudies vergelijken opleidingen cursus ehbo

Additional Information

Naam Opleider:

iedereenEHBO.nl

Volledige Prijs:

79.95

Naam Opleiding Of Thuisstudie:

EHBO bij Senioren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “EHBO bij Senioren thuisstudie of opleiding”