VCA Basis NL Digitale cursus + Examen thuisstudie of opleiding

Placeholder

Waar is deze (online) veiligheidscursus VCA Basis NL Digitale cursus + Examen te volgen?

U kunt deze (veiligheids)cursus of opleiding VCA Basis NL Digitale cursus + Examen volgen bij Plusport als thuisstudie of klassikaal. Plusport wil door het gebruik te maken van het internet, leerprocessen binnen organisaties efficiënter maken. Met tienduizenden klanten is deze inmiddels één van de grotere Nederlandse opleidingsinstituten op het gebied van veiligheidscertificering.

Deze (veilgheids)cursus VCA Basis NL Digitale cursus + Examen wordt u aangeboden door Plusport voor:

159,00

Ga direct naar PlusPort

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

Product Description

Het VCA basisveiligheid cursuspakket is geschikt voor personen die verantwoordelijk zijn voor hun eigen veiligheid. Met de B-VCA cursus via internet doorloopt u snel en eenvoudig alle stof die u moet weten. Vervolgens neemt u deel aan het officiele VCA examen op één van onze 32 locaties in heel Nederland. Bij PlusPort haalt u snel gemakkelijk en goedkoop uw VCA certificaat.

De VCA Basis NL Digitale cursus + Examen thuisstudie of opleiding van plusport.com

  • Deze opleiding of cursus VCA Basis NL Digitale cursus + Examen is beschikbaar in de taal/talen: Nederlands.
  • Geldigheid: 10 jaar
  • Cursusduur van thuisstudie / opleiding: 5,5 uur

Waarvoor een VCA opleiding?

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu en is bedoeld om men veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. VCA is een breed programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Steeds meer opdrachtgevers, denk aan diverse overheden, wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

Voor wie is het VCA certificaat bedoeld?

VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Dit zijn bouw-  of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op diverse bouwterreinen, in industrieparken en fabrieken en bij de installaties. VCA-certificatie en de VCA Basis NL Digitale cursus + Examen is in de volgende branches veel voorkomend en nodig:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek en procesbesturing
  • Bouwkunde
  • Civiele techniek
  • Technische diensten als isolatie, steigerbouw, industrieel reinigen, stralen/conserveren/schilderen, transport, inspectie etc.

In de opleiding, thuisstudie of examen van het VCA Basis NL Digitale cursus + Examen is dit van toepassing.

Wanneer is VCA ontstaan?

VCA is in 1994 ingevoerd. Het VCA-certificatiesysteem werd ontwikkeld in 1989 en opgestart door de Landelijke Werkgroep Contractor Veiligheid. De petrochemische industrie en aannemers wilden een systeem opzetten om aannemers objectief te controleren op hun veiligheidsbeleid en –prestaties. VCA is inmiddels uitgegroeid tot de algemene industriestandaard.

Stichting Samenwerken Voor Veiligheid

Het Centraal College van Deskundigen VCA verzorgt het beheer en de verdere ontwikkeling van het VCA-schema. Het VCA-schema valt onder accreditatie van de Raad voor Accreditatie (RvA). De certificatie-instellingen die de VCA-audits uitvoeren zijn door de RvA geaccrediteerd.

Europese Standaard en VCA

Het VCA-systeem (het zogenaamde certificatieschema) voldoet aan de eisen die in Europese normen zijn vastgelegd. Daardoor wordt internationale toepassing en eventueel wederzijdse erkenning tussen de Europese landen vereenvoudigd.

 

VCA cursus en VCA examen

Meer thuisstudies en opleidingen vergelijken zoals VCA Basis NL Digitale cursus + Examen bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies, zoals deze opleiding VCA Basis NL Digitale cursus + Examen, voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding. Maar ook diverse taalcursussen, hobbycursussen en andere korte opleidingen op MBO niveau.

 

Additional Information

Geldigheid:

10 jaar

Taal:

Nederlands

Cursusduur:

5,5 uur

Naam Opleider:

Plusport

Cursustaal:

Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “VCA Basis NL Digitale cursus + Examen thuisstudie of opleiding”