Zweeds voor beginners taalstudie of taalcursus

Plaatsvervanger

Waar volgt u de taalcursus Zweeds voor beginners?

Deze taalcursus of thuisstudie Zweeds voor beginners wordt u aangeboden door Laudius. Een kwalitatieve opleider met meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs.

De studiemethode van deze taalcursus Zweeds voor beginners is thuisstudie en wordt u aangeboden door Laudius voor:

€99,00

Ga direct naar Laudius

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Zweeds voor beginners thuisstudie of taalcursus van Laudius

  • Prijs: Eenmalig €99.00 of 12 x €21.90
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Type opleiding: Cursus
  • Opleidingsduur: 12 maanden
  • Vooropleiding: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Over de taalcursus Zweeds voor beginners

Steeds meer mensen kiezen ervoor om de vakantie in Zweden door te brengen. De spiegelende meren, de uitgestrekte bossen en de vriendelijke bevolking maken Zweden tot een populair vakantieland dat door steeds meer Nederlanders wordt ontdekt. Maar er wordt ook steeds meer en vaker zaken gedaan met dit Scandinavische land. De Zweedse taal lijkt veel op de andere Scandinavische talen, en heeft zelfs wel iets weg van ons eigen Nederlands. Daarom is het Zweeds niet moeilijk te leren. Zelfs als je geen enkele ervaring hebt, kun je met de stap-voor-stap methode uit de cursus Zweeds voor Beginners binnen enkele weken een aardig woordje Zweeds spreken.

Wat komt er aan bod bij deze thuisstudie Zweeds voor beginners

De cursus Zweeds voor Beginners laat je op eenvoudige wijze kennismaken met de Zweedse taal. Zo leer je snel en gemakkelijk een gesprek te voeren in het Zweeds.  De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Begroeting en kennismakingJe leert mensen in het Zweeds te begroeten en jezelf kort voor te stellen. WonenJe verdiept je in het onderwerp wonen en leert te vertellen over je eigen woonsituatie en die van anderen.   FamilielevenJe leert in het Zweeds te vertellen over de verschillende familieleden en je relatie met je familie. School en universiteitJe leert meer te vertellen over je schooltijd, je studie en het leven op school of aan de universiteit. Beroep en werkomgevingJe verdiept je in de werkomgeving en leert gesprekken aangaan over werk en beroep. Vrije tijdJe begint een gesprek over je favoriete vrijetijdsbesteding en leert de ander vragen wat hij in zijn vrije tijd doet. Vrienden en bekendenJe vertelt over je vrienden en bekenden, en luistert naar verhalen van anderen over hun sociale omgeving. ZiekteZowel op vakantie als op zakenreis kun je met ziekte te maken krijgen. Je leert verschillende ziektesymptomen en ziektes in het Zweeds te omschrijven. InkopenJe leert hoe je je in het Zweeds verstaanbaar kunt maken tijdens het inkopen doen, hoe je naar bepaalde producten kunt vragen en hoe je de inkopen afrekent. Eten en drinkenJe leert de namen van verschillende belangrijke levensmiddelen en leert hoe je naar deze producten kunt vragen. Sport en cultuurJe oefent met gesprekken over verschillende sporten en culturele bezigheden. Feestdagen en festiviteitenJe maakt kennis met de verschillende Zweedse feestdagen en leert in het Zweeds te vertellen over feestdagen en feestelijke activiteiten. Geografische en klimatologische basisfeitenJe verdiept je in een aantal basisbegrippen over Zweden en leert meer over de ligging van het land en het heersende klimaat. Reizen en verkeerJe leert gesprekken te voeren over reizen en het verkeer. Vakantie en (hotel)overnachtingenJe leert hoe je in het Zweeds een overnachting in een hotel kunt boeken en je vakantie kunt plannen. Restaurant- en cafébezoekJe leert hoe je je gedraagt bij een bezoek aan een restaurant of café, en hoe je in het Zweeds een gerecht of een drankje kunt bestellen. Reizen met het openbaar vervoer en per vliegtuigJe leert hoe je een reis met het openbaar vervoer of het vliegtuig kunt plannen en welke vragen je ter plaatse kunt stellen om zonder problemen op je eindbestemming aan te komen. Regionale verschillenTenslotte verdiep je je in de verschillende regio?s die Zweden rijk is en leer je een aantal regionale verschillen kennen.

Waarom deze taalcursus Zweeds voor beginners bij Laudius volgen?

De thuisstudie of cursus Zweeds voor beginners volgt u bij Laudius. De cursus Zweeds voor Beginners laat je op eenvoudige wijze kennismaken met de Zweedse taal. Zo leer je in korte tijd een gesprek in het Zweeds te voeren.  Voor wie een meer uitgebreide kennis van het Zweeds wil opdoen, is de cursus ook gemakkelijk te combineren met de cursus Zweeds voor Gevorderden. Leer de Zweedse taal begrijpen, spreken en schrijvenZelfs als je nog nooit Zweeds hebt gesproken kun je met de cursus Zweeds voor Beginners aan de slag. De cursus laat je snel en gemakkelijk kennis maken met de Zweedse taal. Zo kun je je op je volgende vakantie of zakenreis meteen in het Zweeds verstaanbaar maken. Geschikt voor vakantie of zakenreisDe cursus Zweeds voor Beginners is niet alleen geschikt voor vakantiegangers. Ook zakelijke gebruikers kunnen hun voordeel doen met de lesstof die in deze cursus wordt behandeld. Zo kun je straks ook op zakelijk gebied in het Zweeds een gesprek aangaan. Volledige cursus inclusief digitale geluidsbestandenJe kunt direct aan de slag met de audiobestanden in MP3-formaat. Deze vind je in je digitale leeromgeving. Toch liever op CD? Ook dat is mogelijk. Je kunt dit aangeven bij je inschrijving. Gemakkelijk te combineren met de cursus Zweeds voor Gevorderden: EXTRA VOORDELIG!Wil je de Zweedse taal graag grondig leren? Dan heb je zeker voordeel bij de combinatiecursus voor beginners en gevorderden. Je verkort je totale cursusduur van 24 naar slechts 15 maanden. En dat zie je uiteraard ook terug in het cursusgeld! (Wil je inschrijven voor deze combinatiecursus? Start onderaan deze pagina met je online-inschrijving en geef in STAP 2 aan dat je wilt inschrijven voor de combinatiecursus.)

Meer taalcursussen Zweeds als thuisstudie vergelijken?

Wanneer men een taalcursus als thuisstudie wilt volgen heeft dit vaak één of meerdere redenen. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken. Sommige volgen een taalcursus alleen om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen op school. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken.  Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

Cursusduur taalcursus
Deze pagina gaat over een taalcursus Zweeds,  is een thuisstudie en heeft een cursusduur van ongeveer 12 maanden. U kunt thuis een open-boekexamen afleggen voor het officiële Laudius-diploma. Dit is uiteraard niet verplicht. U betaalt bij Laudius slechts ? 99,90 examengeld (elders vanaf ? 125,-)

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Laudius

Volledige Prijs:

21.90

Cursusduur:

12 Maanden

Niveau Opleiding:

MBO

Vooropleiding:

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Zweeds voor beginners taalstudie of taalcursus”