Verander­management

Placeholder

Waar is deze Postbachelor Verandermanagement | Avans+ te volgen?

Postbachelor Verandermanagement | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

2.950,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

De dynamiek van verandermanagement

De wereld verandert continu en sneller dan ooit. Is jouw organisatie wendbaar genoeg om tijdig in te spelen op al die kleine en grote veranderingen? Nieuwe technieken, veranderde wetgeving en verschuivingen in de marktvraag kunnen grote gevolgen hebben. Dat vraagt om inzicht, overzicht en leiderschap. De opleiding Verandermanagement geeft je de handvatten om veranderingen te signaleren en deze gestructureerd en efficiënt door te voeren binnen jouw organisatie. Je werkt plannen uit om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen en neemt je collega’s hier op een effectieve manier in mee.

Grip op veranderingen

Veranderingen in een organisatie hebben ook gevolgen voor de manier van werken. Een cruciale vraag bij veranderingen is dan ook: hoe krijg ik mijn medewerkers in beweging? Veranderingen brengen immers weerstand met zich mee. Je leert daarom sturing te geven aan het proces en draagvlak te creëren. Een belangrijk onderdeel van deze opleiding is daarom de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. We laten je daarnaast kennismaken met succesvolle interventietechnieken, die je grip geven op de situatie. Zo kom je tot een effectief (intern) communicatieplan.

Leren van elkaar

Je leert interne en externe analyses uit te voeren als basis voor het veranderproces. Daarbij kijk je met een andere blik naar jouw organisatie. Je schat in wat de impact van specifieke veranderingen op jouw organisatie is. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Bij Avans+ leer je van docenten die werken in de praktijk en vooral van je mededeelnemers. Zij hebben wellicht ervaring in een andere branche, maar staan voor dezelfde uitdagingen als jij. Door in de lessen samen praktijkvoorbeelden te bespreken, kom je tot verfrissende en waardevolle inzichten. Deze neem je onder meer mee in jouw eigen veranderplan.

Doelgroep

Je denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en je hebt ten minste drie jaar relevante werkervaring. De bedrijfsvoering van jouw organisatie wordt beïnvloed door veranderingen. Je hebt behoefte aan meer kennis op het gebied van verandermanagement, zodat je er beter op kunt inspelen en optimaal in jouw functie beweegt. Het maakt niet uit in welke sector of branche je werkzaam bent.

Wil je weten of jouw achtergrond en/of ambitie aansluit bij deze opleiding? Neem contact op met de opleidingsmanager voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

Werkvorm

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Onze docenten, coaches en opleidingsmanagers begeleiden je bij het bereiken van je persoonlijke doelen. Je past verschillende methodieken direct toe op jouw eigen vraagstuk. Dit vraagstuk is voor je de rode draad door de opleiding. Hierbij krijg je persoonlijke begeleiding om dit vraagstuk op te lossen. Je leert hierdoor het beste uit jezelf te halen en neemt wat je leert meteen mee naar je eigen organisatie. Door interactief kennis en ervaringen uit te wisselen met je mededeelnemers, kom je tot verfrissende en waardevolle inzichten.

Resultaat

Alles wat je tijdens de opleiding leert kun je de volgende dag in de praktijk toepassen. We helpen je niet alleen om vakinhoudelijk sterker te worden, maar er wordt ook gewerkt aan jouw persoonlijk leiderschap en leer je draagvlak te creëren. Je kunt constructief met veranderingen omgaan. Het voelt vertrouwd om veranderprocessen in goede banen te leiden. Je kent de fases en de valkuilen en je weet de organisatie goed mee te krijgen. Kortom, je kunt gewenste en noodzakelijke veranderingen efficiënt doorvoeren binnen je organisatie.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

2950

Cursusduur:

10weken

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Verander­management”