Validatie van laboratorium­instrumenten (LSV)

Placeholder

Waar is deze Opleiding Validatie van laboratoriuminstrumenten (LSV) | Laboratoriumtechniek | Avans+ te volgen?

Opleiding Validatie van laboratoriuminstrumenten (LSV) | Laboratoriumtechniek | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

1.290,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Validatie van laboratoriuminstrumenten (LSV)

Veel laboratoriummedewerkers werken in een gereguleerde omgeving en komen dus in aanraking met GMP- (Good Manufacturing Practice) en GLP- (Good Laboratory practice) regelgeving. Deze regelgeving stelt de gebruiker verantwoordelijk voor de validatiestatus van het laboratoriuminstrument. Tijdens deze cursus leer je wat het handhaven van de validatiestatus in een laboratorium inhoudt. Wat is vereist volgens de regelgeving en hoe implementeer je validatie van laboratoriuminstrumenten in jouw werkomgeving? Je leert een validatieplan opzetten en uit te voeren, met voor iedere fase de juiste documentatie.

Doelgroep

Je bent werkzaam als medewerker in een laboratorium, analist of hoofdanalist. Je beschikt over minimaal mbo-niveau. Als onderdeel van jouw werkzaamheden voer je validaties van laboratoriuminstrumenten uit of ga je ze uitvoeren. Deze cursus is ook geschikt voor medewerkers van validatie- en QA-afdelingen die hun kennis over validatie willen uitbreiden.

Werkvorm

Wij behandelen uitvoerig de theorie en bespreken veelvoorkomende knelpunten bij de implementatie en het werken in een gereguleerde omgeving Tijdens workshops wordt de theorie vertaald naar praktijksituaties, je krijgt hierbij het validatieproces toegelicht. Je discussieert met de docent en de andere deelnemers.

Resultaat

Na afloop van deze cursus heb je een helder beeld van de diverse validatiemodellen en kun je een keuze maken welk model voor jouw werkomgeving het meest geschikt is. Je weet hoe je laboratoriuminstrumenten valideert. Je kunt een systeem volgens de geldende richtlijnen in een gevalideerde toestand houden.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

1290

Cursusduur:

2dagen

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Validatie van laboratorium­instrumenten (LSV)”