Train de trainer voor laboratorium­medewerkers

Placeholder

Waar is deze Opleiding Train de trainer voor laboratoriummedewerkers | Laboratoriumtechniek | Avans+ te volgen?

Opleiding Train de trainer voor laboratoriummedewerkers | Laboratoriumtechniek | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

1.575,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Train de trainer voor laboratoriummedewerkers

Vaak zijn trainers, werkveldbegeleiders en collega’s op grond van hun specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden actief binnen het overdragen van kennis, vaardigheden en beroepshouding. Tijdens deze cursus verwerf je kennis en verbreed je jouw pedagogische en didactische vaardigheden op het gebied van inwerken, opleiden en begeleiden van collega’s of studenten.

Doelgroep

Je bent inhouds- en/of ervaringsdeskundige en vanuit deze (werk)ervaring begeleid je collega’s, studenten en/of relaties in de branche waarin je werkzaam bent. Je wilt de effectiviteit en impact van het gericht opleiden verbeteren om collega’s en/of controlerende instanties, bijvoorbeeld tijdens GMP- of ISO-inspecties, te laten zien dat je bevoegd bent om deze werkzaamheden op je te nemen.

Werkvorm

Tijdens deze cursus staat praktische toepassing centraal. Vanuit de theorie wordt voortdurend een koppeling gemaakt naar het toepassen binnen de eigen organisatie. Er wordt veel geoefend met (eigen) casussen.

Resultaat

Na deze training beheers je de communicatievaardigheden om de regie te krijgen en te behouden. Je bent bekend met de belangrijkste succesfactoren om leren in het werk effectief vorm te geven en dit te vertalen naar werkvormen die je inzet voor een efficiënte en effectieve kennisoverdracht. Na afronding van het reflectieverslag wordt het certificaat “Train de trainer” behaald, waarmee je kunt aantonen dat je in staat bent het opleiden in het werk effectief vorm en inhoud te geven.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

1575

Cursusduur:

5dagdelen

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Train de trainer voor laboratorium­medewerkers”