Titrimetrie 3: Karl-Fischer: volumetrie en coulometrie

Placeholder

Waar is deze Opleiding Titrimetrie 3 | Laboratoriumtechniek | Avans+ te volgen?

Opleiding Titrimetrie 3 | Laboratoriumtechniek | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

645,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Titrimetrie 3: Karl-Fischer: volumetrie en coulometrie

Als laboratoriummedewerker voer je waterbepalingen uit in grondstoffen en eindproducten, zowel volumetrisch als coulometrisch. Voor een optimale uitvoering van jouw werk is een goed begrip van de eigenschappen van dergelijke analysemethoden, instrumenten en elektroden belangrijk. Voldoende kennis van anorganische chemie is daarbij noodzakelijk. In deze cursus krijg je onder andere antwoord op vragen over het meten van vochtigheid of watergehalte en het voorkomen van nevenreacties. Daarnaast komen vele andere onderwerpen aan de orde. De nadruk bij deze cursus ligt op de praktijk.

Doelgroep

Als analist of laboratoriummedewerker werk je minimaal op mbo-niveau. Je voert chemische analyses of andere laboratoriumtesten uit en wilt meer inzicht krijgen in de eigenschappen van de reagentia, elektroden en instrumenten die je daarbij gebruikt. Je wilt je kennis op het gebied van anorganische chemie, specifiek de elektrochemie opfrissen en uitbreiden

Werkvorm

Toepassingen in de laboratoriumpraktijk krijgen veel aandacht. Theorie en oefenopdrachten wisselen elkaar daarbij af. Waar mogelijk gaan wij dieper in op onderwerpen die door de deelnemers uit de eigen praktijk worden aangedragen. Avans+ werkt intensief samen met apparatuurleveranciers. Hierdoor kun je werken met moderne instrumenten.

Resultaat

Na de cursus Titrimetrie 3: Karl-Fischer, volumetrie en coulometrie heb je meer inzicht in anorganische chemie en meer kennis van eigenschappen en bijzonderheden van de elektrochemie. Je bent hierdoor beter in staat deze optimaal te benutten en er plezier aan te beleven. 

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

645

Cursusduur:

1dag

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Titrimetrie 3: Karl-Fischer: volumetrie en coulometrie”