Titrimetrie 1: directmetingen (pH, geleidbaarheid, ISE)

Placeholder

Waar is deze Opleiding Titrimetrie 1: directmetingen (pH, geleidbaarheid, ISE) | Laboratoriumtechniek | Avans+ te volgen?

Opleiding Titrimetrie 1: directmetingen (pH, geleidbaarheid, ISE) | Laboratoriumtechniek | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

645,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Titrimetrie 1: directmetingen (pH, geleidbaarheid, ISE)

Als laboratoriummedewerker maak je gebruik van directmetingen als pH, geleidbaarheid en Ion- Selectieve-Electroden. Voor een optimale uitvoering van jouw werk is een goed begrip van de eigenschappen van dergelijke analysemethoden, instrumenten en elektroden belangrijk. Voldoende kennis van anorganische chemie is daarbij noodzakelijk. In deze cursus wordt antwoord gegeven op vragen als: Waarom functioneert een elektrode niet? of Welke elektrode wordt gebruikt voor welke toepassing? Deze en veel meer onderwerpen komen uitgebreid aan de orde. De nadruk ligt hierbij op jouw werk in de dagelijkse praktijk.

Doelgroep

Je bent analist of laboratoriummedewerker en werkzaam op minimaal mbo-niveau. Je voert chemische analyses of andere laboratoriumtesten uit en je wilt meer inzicht krijgen in de eigenschappen van reagentia, elektroden en de instrumenten die je daarbij gebruikt. Je wilt je kennis op het gebied van anorganische chemie en specifiek de elektrochemie opfrissen en uitbreiden.

Werkvorm

Theorie en oefenopdrachten wisselen elkaar af. Toepassingen in de laboratoriumpraktijk krijgen veel aandacht. Waar mogelijk gaan wij dieper in op onderwerpen die door de deelnemers vanuit de eigen praktijk worden aangedragen. Avans+ werkt intensief samen met apparatuurleveranciers, die onder andere zorg dragen voor moderne instrumenten.

Resultaat

Na de cursus Titrimetrie 1: directmetingen (pH, geleidbaarheid, ISE) heb je meer kennis van eigenschappen en bijzonderheden van de elektrochemie. Je bent hierdoor beter in staat deze optimaal te benutten.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

645

Cursusduur:

1dag

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Titrimetrie 1: directmetingen (pH, geleidbaarheid, ISE)”