Theater

Placeholder

Waar is deze Opleiding cabaret | Theateropleidingen | Avans+ te volgen?

Opleiding cabaret | Theateropleidingen | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Unieke cabaret opleiding in Nederland

Onder de verantwoordelijkheid van Avans+ wordt door de Koningstheateracademie (KTA) in ’s-Hertogenbosch, de Bachelor of Cabaret uitgevoerd. Een cabaret opleiding die uniek is voor Nederland, maar ook buiten onze landsgrenzen wordt geen gelijksoortige opleiding gegeven. Dit heeft te maken met het unieke karakter van de opleiding, dat typerend is voor de Nederlandse cultuur. De cabaretopleiding neemt per jaar maar 12 studenten aan, zodat veel zorg kan worden besteed aan het volgen van de persoonlijke ontwikkeling die wordt doorgemaakt.

Officiële hbo-opleiding cabaret

Het voltijds opleidingsprogramma is officieel geaccrediteerd tot allereerste Bachelor of Cabaret in Nederland. Avans+ en de KTA hebben gezamenlijk het opleidingsprogramma aangeboden aan de Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAOv). Avans+ biedt daarmee samen met de KTA de allereerste officiële hbo-cabaretopleiding in Nederland aan.

Van student tot professionele cabaretier

Jaarlijks studeren cabaretiers af die vervolgens hun weg vinden naar de diverse podia in Nederland. Het merendeel van deze talenten maakt succesvol de overstap naar het professionele werkveld, door bijvoorbeeld het winnen van een cabaretfestival of samenwerking met een schrijver of muzikant. Sommigen gaan ook zelf als docent aan de slag om weer andere jonge mensen op te leiden tot het beroep van cabaretier. Verschillende impresariaten, zaaldirecteuren en cabaretiers uit de beroepswereld zijn nauw betrokken bij de cabaretopleiding.

Onze cabaret kanjers

Wij zijn trots op al onze studenten, het gaat te ver ze hier allemaal te noemen. Maar wist je bijvoorbeeld dat verschillende bekende cabaretier bij ons zijn afgestudeerd? Je kent vast wel de Dames voor na Vieren, Katinka Polderman en Pieter Derks. Maar ook Thijs van de Meeberg en Louise Korthals zijn oud-studenten. Kortom, velen gingen je al voor. 

Nieuwsgierig geworden naar de cabaret opleiding?

Ben je nieuwsgierig of een theateropleiding iets voor jou is of zou je graag advies van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Theater”