Taalstudie of taalcursus Spaans voor beginners

taalcursus-Spaans voor beginners_vergelijken-thuisstudies-Studieplan

Hoe volgt u deze taalcursus Spaans voor beginners als thuisstudie?

Deze taalcursus of thuisstudie Spaans voor beginners wordt u aangeboden door Studieplan. Studieplan is een opleidingsinstituut met kwalitatief hoogwaardige cursussen tegen superlage lesgelden. Dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding van de cursussen is Studieplan momenteel het snelstgroeiende opleidingsinstituut van Nederland.

De studiemethode van deze taalcursus Spaans voor beginners is een thuisstudie en wordt u aangeboden door Studieplan voor:

€175,00

Ga direct naar Studieplan

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

De thuisstudie of taalcursus Spaans voor beginners van Studieplan

  • Kosten: €175,-
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie

Over de taalcursus Spaans voor beginners

Deze taalcursus Spaans voor beginners van Studieplan is een thuisstudie.

Behalve in Spanje wordt Spaans gesproken in een zeer groot deel van Midden- en Zuid-Amerika en zelfs in delen van Azië en Afrika. Spaans is dan ook met recht een wereldtaal te noemen. Daarbij is het ook nog eens een heel mooie taal met veel aparte klanken. En het Spaans is niet moeilijk te leren. Als je in korte tijd de taal op een prettige manier wilt leren, dan is het studiepakket Spaans voor beginners ideaal voor je! Deze cursus kun je afronden met een officieel examen van het bekende Instituto Cervantes. Kijk voor meer informatie op utrecht.cervantes.es. Na afloop heb je dan een internationaal erkend diploma op zak! Wil je razendsnel Spaans leren? Kies dan voor de taalcursus Spaans voor beginners. Het studiepakket is een prima basis voor de vervolgstudie Spaans voor gevorderden. Je doel is zo snel mogelijk voldoende Spaans leren om je probleemloos in die taal te kunnen uitdrukken, zowel op papier als verbaal tijdens je vakanties in Spaanssprekende landen. Na de cursus kun je in het Spaans ook eenvoudige brieven schrijven en lezen (bijvoorbeeld een hotelreservering), Spaanstalige kranten en tijdschriften lezen, maar ook programma’s op Spaanse radio- en tv-stations goed volgen.

Waarom de taalcursus Spaans voor beginners volgen?

Wanneer men een taalcursus als thuisstudie, zoals deze taalcursus Spaans voor beginners van Studieplan, wilt volgen heeft dit vaak één of meerdere redenen. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken. Sommige volgen een taalcursus alleen om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals  Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken.  Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

 

Nu tijdelijk bij inschrijving. Gratis TABLET of Smartwatch!

 

 

Thuisstudies, opleidingen en taalcursussen vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding. Maar ook diverse taalcursussen, hobbycursussen, Voeding/Sport/Gezondheid  en diverse korte opleidingen op MBO niveau.Actiebanner Q3 2015 B

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Studieplan

Naam Opleiding Of Thuisstudie:

Spaans voor beginners

Opleidingsvorm:

Thuisstudie

Volledige Prijs:

175,-

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Taalstudie of taalcursus Spaans voor beginners”