Taalstudie of taalcursus Deens voor beginners

taalcursus-Deens voor beginners_vergelijken-thuisstudies-Studieplan

Hoe volgt u deze taalcursus Deens voor beginners als thuisstudie?

Deze taalcursus of thuisstudie Deens voor beginners wordt u aangeboden door Studieplan. Studieplan is een opleidingsinstituut met kwalitatief hoogwaardige cursussen tegen superlage lesgelden. Dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding van de cursussen is Studieplan momenteel het snelstgroeiende opleidingsinstituut van Nederland.

De studiemethode van deze taalcursus Deens voor beginners is een thuisstudie en wordt u aangeboden door Studieplan voor:

€175,00

Ga direct naar Studieplan

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

De thuisstudie of taalcursus Deens voor beginners van Studieplan

  • Kosten: €175,-
  • Opleidingsvorm: Thuisstudie

Over de taalcursus Deens voor beginners

Deze taalcursus Deens voor beginners van Studieplan is een thuisstudie.

Denemarken is een steeds geliefder vakantieland. Vriendelijke mensen, mooie landschappen en dichtbij! En als je de taal kent, geniet je extra van je verblijf, of dit nu privé is of zakelijk. Binnenkort kun je jezelf prima in het Deens uitdrukken en begrijp je wat de mensen je vertellen. De sowieso hartelijke Denen zullen het extra op prijs stellen dat je de moeite hebt genomen hun taal te leren. Wil je razendsnel en op een gemakkelijke manier Deens leren? Dan is de taalcursus Deens voor beginners voor jou de ideale keuze! Je doel is zo snel mogelijk voldoende Deens leren om je probleemloos in die taal te kunnen uitdrukken. Zowel op papier als verbaal, bijvoorbeeld tijdens een zakenreis of vakantie in Denemarken. Na de cursus kun je in het Deens ook eenvoudige brieven schrijven en lezen, Deense kranten en tijdschriften lezen, maar ook programma’s op Deense radio- en tv-stations goed volgen.

Waarom de taalcursus Deens voor beginners volgen?

Wanneer men een taalcursus als thuisstudie, zoals deze taalcursus Deens voor beginners van Studieplan, wilt volgen heeft dit vaak één of meerdere redenen. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken. Sommige volgen een taalcursus alleen om hun zelfredzaamheid te vergroten in hun favoriete vakantieland.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen bijvoorbeeld in het voortgezet onderwijs of op een HBO opleiding. Zoals  Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Chinees wil leren moet men daarvoor een taalcursus volgen. Bij Studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Wij hebben de beste taalcursussen als thuisstudie voor u op een rijtje gezet om te vergelijken. U kan bijvoorbeeld alle taalcursussen Zweeds of Noors vergelijken wanneer u alleen geïnteresseerd bent in Scandinavische talen.

Of als u specifiek op zoek bent naar een populaire taalcursus Spaans om te vergelijken.  Maar ook andere Romaanse talen zoals het Frans, Italiaans of Portugees kunt u vergelijken als thuisstudie bij Studiemarathon.

 

Nu tijdelijk bij inschrijving. Gratis TABLET of Smartwatch!

 

 

Thuisstudies, opleidingen en taalcursussen vergelijken bij Studiemarathon

Studiemarathon heeft de beste opleidingen en/of thuisstudies voor u op een rijtje gezet om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding. Maar ook diverse taalcursussen, hobbycursussen, Voeding/Sport/Gezondheid  en diverse korte opleidingen op MBO niveau.Actiebanner Q3 2015 B

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Studieplan

Naam Opleiding Of Thuisstudie:

Deens voor beginners

Opleidingsvorm:

Thuisstudie

Volledige Prijs:

175,-

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Taalstudie of taalcursus Deens voor beginners”