Taalcursus Engels voor gevorderden thuisstudie of opleiding

taalcursus-Engels voor gevorderden-vergelijken-thuisstudie-opleiding-cursus

Wie biedt u de taalcursus Engels voor gevorderden als thuisstudie aan?

Verder met Engels? Kies nu voor de cursus Engels voor gevorderden. Deze taalcursus Engels voor gevorderden als thuisstudie wordt u aangeboden door NHA thuisstudies. NHA heeft zich bewezen om één van de grootste scholen van Nederland te zijn. In de afgelopen 80 jaar hebben naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten hun gedegen cursussen en opleidingen gevolgd. Deze opleiding, taalcursus of thuisstudie Engels voor gevorderden wordt u aangeboden door NHA voor 178.00:

178,00

Ga direct naar NHA

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:

»

Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

Beheers je de basics van de Engelse taal en wil je deze basiskennis verder ontwikkelen? Met de cursus Engels voor gevorderden leer je jouw taalgebruik perfectioneren en word je woordenschat vergroot. Tijdens de cursus oefen je lees-, luister en spreekvaardigheid. Na afloop van deze cursus beheers je de Engelse taal op hoog niveau en kun je met gemak Engelse literatuur lezen en levert het volgen van bijvoorbeeld Engelstalige toneelstukken, tv-programma’s en films geen enkel probleem op. Voor wie is de cursus geschikt? De cursus Engels voor gevorderden is ideaal voor iedereen die de basiscursus heeft afgerond of die al over een redelijke basiskennis van de Engelse taal beschikt. Na afloop kun je op hoog niveau gesprekken voeren. Dat maakt deze cursus uitermate geschikt voor iedereen die het Engels wil toepassen op het werk, maar ook bijvoorbeeld voor op vakantie. Het perfectioneren van je kennis over de Engelse taal is gemakkelijker dan je denkt. Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM til je jou Engels al snel naar een hoger niveau en kun je dit direct in de praktijk toepassen. Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Tijdens de cursus word je begeleid door jou persoonlijke docent. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) die op de mediaplayer staan, vind je ook digitaal terug in je online leeromgeving: NHA studentenplaza. Deze geluidsbestanden zijn dus ook te beluisteren op je computer, tablet of smartphone. Met de mediaplayer is het tevens mogelijk om je eigen uitspraak op te nemen en terug te luisteren of te laten beoordelen. Gratis vertaalcomputer Fantastisch hulpmiddel bij je taalcursuss en ideaal om bij de hand te hebben op vakantie! Toets het gewenste woord in en de vertaling verschijnt in 12 verschillende talen, waaronder Engels en Nederlands. De cursus Engels voor gevorderden levert een goede beheersing op van de alledaagse Engelse taal. Al vrijwel meteen kun je gebruik maken van je praktische talenkennis. Daarom is de cursus Engels bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Daarnaast is een ruimere talenkennis vanzelfsprekend ook heel waardevol op vakanties. Cursus Engels beginners + gevorderden: combi Als je meteen inschrijft voor de cursus”beginners + gevorderden”samen, is de totale looptijd maar 15 maanden. Dit komt door een”overlapping”van beide cursussen. Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heb je dan bovendien de cursus Engels voor gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM. Kijk hier voor meer informatie over de combinatie cursus Engels.

Taalcursus Engels voor gevorderden thuisstudie of opleiding van NHA thuisstudies

  • Prijs: €178.00
  • Opleidingsvorm:
  • Opleidingsniveau:
  • Studieduur:

 

Waarom een taalcursus Engels voor gevorderden volgen?

Wanneer men een taalcursus Engels voor gevorderden of een echte taalstudie wilt volgen heeft dit vaak één of meerdere redenen. Men kan het interessant vinden of men gaat een tijd naar het buitenland om te wonen of te werken.

In Nederland leert men de meest gangbare vreemde talen op school. Zoals Engels en Duits. Maar wanneer men bijvoorbeeld Grieks of Zweeds wil leren moet daarvoor een taalcursus gevolgd worden. Bij studiemarathon kan men kiezen uit diverse opleiders van een vreemde taal.

Over de taalcursus Engels voor gevorderden

De thuisstudie, cursus of opleiding Engels voor gevorderden volgt u bij NHA thuisstudies.

U kunt nog veel meer vreemde talen leren.  U kunt ondermeer taalcursussen kiezen zoals: Engels, Duits, Spaans, Frans, Zweeds, Grieks, Italiaans, Portugees en Deens. Al deze taalcursussen zijn op verschillende niveaus te volgen. Van beginners tot en met een HBO opleidingsniveau.

Leer deze taal Engels voor gevorderden spreken vanaf €178.00.

Additional Information

Naam Opleider:

NHA thuisstudies

Volledige Prijs:

178.00