Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten

Placeholder

Waar is deze Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten | Finance en control | Avans+ te volgen?

Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten | Finance en control | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

230,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Studiebijeenkomsten Fiscale actualiteiten

De Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten behandelt nieuwe wetswijzigingen, beleidsbesluiten en arresten op fiscaal gebied. De bijeenkomst is opgezet door het Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum (FSDC). Je krijgt een uitvoerige update zodat je voor het komende jaar goed geïnformeerd bent over de belangrijkste ontwikkelingen.

Doelgroep

De doelgroep waarvoor de studiebijeenkomsten gehouden worden, zijn personen die zich beroepshalve met belastingen en loonadministraties bezighouden, zoals belastingadviseurs, accountants, medewerkers van administratiekantoren, banken en notaris- en advocatenkantoren. De bijeenkomsten wordt gegeven op hbo-niveau.

Werkvorm

In deze Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten krijg je informatie over de belangrijkste wetswijzigingen, beleidsbesluiten en arresten op fiscaal gebied.

Resultaat

Na de Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten ben je weer goed geïnformeerd over de belangrijkste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Je kunt de syllabus gedurende het hele jaar als naslagwerk gebruiken.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

230

Cursusduur:

1dagdeel

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Studiebijeenkomst Fiscale actualiteiten”