Sales- en Accountmanagement thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Sales- en Accountmanagement te volgen?

Sales- en Accountmanagement opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Sales- en Accountmanagement wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€4.305,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Sales- en Accountmanagement_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Sales- en Accountmanagement

U bent de schakel tussen uw organisatie en de markt. Hierbij wilt u zowel nieuwe- als bestaande klanten werven en binden. Elke situatie vraagt om een eigen aanpak. Goed inzien wat er speelt bij uw (potentiële) klant, daar draait het om.

U moet dan ook marktveranderingen kunnen signaleren en klanttypen herkennen om een gerichte salesstrategie in te zetten. Vanuit uw persoonlijke aanpak adviseert en overtuigt u de klant waarbij uw succes wordt vergroot als u een duurzame relatie kunt opbouwen. Door goed relatiemanagement toe te passen creëert u een voorkeurspositie en haalt u een maximaal resultaat.

In de postbachelor opleiding Sales- en Accountmanagement leert u de markt gestructureerd en effectief te benaderen en verbetert u uw commerciële vaardigheden. De interactieve bijeenkomsten verrijken uw inzichten aangezien deelnemers in uiteenlopende organisaties werken. Een wisselwerking waar iedereen wat aan heeft en die u direct in uw eigen organisatie kunt toepassen.

Doelgroep

U heeft ervaring met sales en denkt en werkt op hbo-niveau. U heeft behoefte aan meer kennis op het gebied van sales- en accountmanagement, zodat u doelgericht kunt inspelen op uw klanten. U wilt uw commerciële vaardigheden verbeteren en bent ervan overtuigd dat u met de juiste instrumenten betere resultaten kunt behalen. Het maakt niet uit in welke sector of branche u werkzaam bent.

Wilt u weten of uw achtergrond en/of ambitie aansluit bij deze opleiding? Neem contact op met de opleidingsmanager voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

Werkvorm

Uw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Het team aan docenten, coaches en opleidingsmanagers begeleidt u in het bereiken van uw eigen doelen. De theorie wordt ingezet op een salesvraagstuk uit uw eigen organisatie. De wisselwerking tussen theorie en praktijk brengt u steeds verder in uw eigen werk. Ook werkt u aan het optimaliseren van uw commerciële vaardigheden en gaat u aan de slag met uw eigen accountplan. De interactie met andere deelnemers werkt inspirerend door het uitwisselen van kennis en ervaringen. Zo levert uw studie direct resultaat op!

Resultaat

U signaleert commerciële kansen en zet dit direct om in een passende accountstrategie. U zet uw acquisitie- en onderhandelingsvaardigheden overtuigend in. Hierdoor haalt u het beste rendement uit uw klanten, waarbij u inzet op een duurzame relatie.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Sales- en Accountmanagement is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Sales- en Accountmanagement heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

4305.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

HBO+

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Sales- en Accountmanagement thuisstudie of opleiding”