Risico­management op arbeid

Placeholder

Waar is deze Risicomanagement op arbeid | Avans+ te volgen?

Risicomanagement op arbeid | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

1.195,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Risicomanagement op arbeid

Binnen organisaties speelt risicomanagement een steeds belangrijkere rol. Tot op dit moment worden daarin vooral financiële risico’s als uitgangspunt genomen. Organisaties in Nederland zijn echter veel meer afhankelijk van risico’s op het gebied van arbeid (medewerkers) dan van financiële risico’s. Allerlei factoren beïnvloeden de productiviteit van medewerker en bedreigen de bedrijfscontinuïteit.

Het anticiperen op arbeidsrisico’s vraagt om een integrale benadering waarin alle factoren meegenomen kunnen worden. Daarbij is het in kaart brengen alleen niet voldoende. In deze opleiding risicomanagement op arbeid gaan we in op welke risico’s er zijn en hoe je deze specifiek op het gebied van gezondheidsmanagement analyseert en meetbaar maakt.

Doelgroep

De opleiding Risicomanagement op Arbeid is opgezet voor mensen die in hun beroep veel te maken hebben met het adviseren van bedrijven over risico’s die te maken hebben met arbeid zoals ziekteverzuim, bijvoorbeeld risico adviseurs, intermediairs, financieel danwel verzekeringsadviseurs en accountants.

De opleiding heeft een belangrijke toegevoegde waarde en is een goed vervolg op o.a.:

  • Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement (RVI)
  • Gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC)
  • Verzekerd Verzuim- en Inkomensmanagement (VVI)

Werkvorm

De opleiding is toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk. Je leert theorie en vertaalt dit naar je eigen klantorganisaties. Tijdens interactieve bijeenkomsten pas je de opgedane kennis via opdrachten direct toe. We stimuleren het leren van elkaar door samen te werken aan praktijkcasussen en we dagen je uit mee te denken over de praktijkvragen van jouw mededeelnemers.

Resultaat

Na het volgen van de opleiding ben je bekend met de basisbegrippen rondom risicomanagement op arbeid. Je kan dit plaatsen in de ontwikkelingen waarmee de ondernemer geconfronteerd wordt. Daarnaast zie je het belang in van risicomanagement op arbeid en kun je hier over adviseren.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

1195

Cursusduur:

2 maandendagen

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Risico­management op arbeid”