Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch (RAB FJ)

Placeholder

Waar is deze Opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch | Personal & Corporate Finance | Avans+ te volgen?

Opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch | Personal & Corporate Finance | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

6.095,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch (RAB FJ)

Veel familiebedrijven staat de komende jaren een overname te wachten. De vraag naar goede adviseurs is dan ook groot. Bedrijfsopvolging is een complex vakgebied en heeft veel raakvlakken met andere aspecten van de financiële dienstverlening. De specialistische kennis die je tijdens deze opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch opdoet, is een waardevolle toevoeging voor je klanten.

Doelgroep

Je bent fusie- en overnamespecialist, relatiebeheerder, financieel (bedrijfs)adviseur, accountant, financieel planner of belastingadviseur bij een financiële instelling. Je houdt je bezig met bedrijfsopvolging en wilt voor je klant meer dan een gemiddelde adviseur zijn.

Werkvorm

Tijdens de bijeenkomsten wordt de leerstof besproken die je thuis hebt bestudeerd. Er is veel aandacht voor de werkpraktijk van de deelnemers. Je legt verbanden tussen de verschillende kennisgebieden van bedrijfsopvolging en je hebt de tijd om vragen te stellen en te discussiëren met docenten en mededeelnemers. De opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch (RAB® FJ) sluit je af met een examen dat uit een praktijkgerichte casus bestaat. Je schrijft in deze casus een advies dat je later presenteert aan de examencommissie.

Resultaat

Na afloop van de opleiding RAB® FJ kun je het complete traject van bedrijfsopvolging voor jouw klant begeleiden en gedeeltelijk zelf uitvoeren. Je bent in staat een inventariserend gesprek te voeren over doelstellingen, planning en toekomstverwachtingen. Je brengt structuur aan in waarderings- en financieringsmogelijkheden en organiseert een financieel goed geregelde toekomst voor jouw klant.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

6095

Cursusduur:

12dagen

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch (RAB FJ)”