Postbachelor AA MKB (zij-instroom – schakelprogramma accountancy)

Placeholder

Waar is deze Postbachelor AA MKB (zij-instroom - schakelprogramma accountancy)| Accountancy | Avans+ te volgen?

Postbachelor AA MKB (zij-instroom - schakelprogramma accountancy)| Accountancy | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

5.495,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Wil je als afgestudeerde bachelor of master graag als (assistent-)accountant in het MKB of als (assistent) controller gaan werken? Maar mis je de vakkennis, omdat je een niet-financiële opleiding hebt gedaan? Dan biedt de postbacheloropleiding Schakelprogramma accountancy, finance en control je vanaf de eerste dag de benodigde vakkennis, zodat je direct als financial aan de slag kunt. Deze opleiding duurt één jaar. Om toegelaten te kunnen worden tot onze accountancyopleiding (Verkort schakelprogramma oriëntatie MKB) stel je in deze periode een praktijkportfolio in samenspraak met de opleidingsmanager samen.

Steeds meer MKB-ondernemers verwachten dat hun accountant of controller als adviseur naast hun gaan staan. Nieuwe technologieën maken het mogelijk dat de ondernemer snel beschikt over de cijfers. De moderne accountant-MKB adviseur of controller is de persoon die samen met de ondernemer op basis van de cijfers toekomstplannen maakt. Dat betekent dat je als accountant-MKB adviseur of controller niet alleen moet beschikken over vakkennis om de cijfers te interpreteren, maar vooral ook over vaardigheden om met de ondernemer het gesprek te voeren. Door het behalen van je bachelor- of WO-opleiding heb je deze algemene vaardigheden ontwikkelt. En dat maakt dat je, ondanks een niet gerichte vooropleiding, voor accountantskantoren en organisaties een potentieel aantrekkelijke financial bent.

Doelgroep

Je hebt een afgeronde bachelor- of WO-opleiding in een niet-financiële richting. En je wil graag als gecertificeerd accountant AA (MKB adviseur) bij een accountantskantoor of als assistent controller gaan werken. Voor een meer optimale integratie tussen de theorie en praktijk is het hebben van een relevante werkplek een pré.

Werkvorm

In deze opleiding staat kennisoverdracht, gebaseerd op de standaard literatuur, centraal. Daar waar mogelijk wordt aan deelnemers gevraagd om ervaringen uit de eigen praktijk als casuïstiek in te brengen in de opleiding. De docenten zullen er voor zorgen dat de dagelijkse praktijk in de bijeenkomsten wordt geïntegreerd.

Resultaat

Met het diploma Schakelprogramma accountancy, finance en control, in combinatie met uw eerder behaalde hbo of master getuigschrift, verbreed je je kansen op de arbeidsmarkt. Je hebt basiskennis verkregen op het niveau van de bacheloropleiding Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie), waardoor je er qua kennis een bachelor getuigschrift bij heeft. Met het behalen van je eerste bachelor- of WO-opleiding heb je voldoende vaardigheden ontwikkelt, waaronder onderzoekend vermogen. In combinatie met het diploma Schakelprogramma accountancy, finance en control ben je een volwaardige financiële professional.

 

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

5495

Cursusduur:

12maanden

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Postbachelor AA MKB (zij-instroom – schakelprogramma accountancy)”