Persoonlijke en professionele ontwikkeling in het laboratorium

Placeholder

Waar is deze Opleiding Persoonlijke en professionele ontwikkeling in het laboratorium | Laboratoriumtechniek | Avans+ te volgen?

Opleiding Persoonlijke en professionele ontwikkeling in het laboratorium | Laboratoriumtechniek | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

6.495,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Persoonlijke en professionele ontwikkeling in het laboratorium

Voor het succesvol uitoefenen van je functie zijn niet alleen kennis en technische vaardigheden van belang. Communiceren en samenwerken zijn minstens zo belangrijk voor succes. Heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen en wil je vanuit jouw talenten een waardevolle bijdrage leveren aan je organisatie? Deze opleiding bestaat uit 5 modules, die onder bepaalde voorwaarden ook als zelfstandige cursus te volgen zijn. De opleiding biedt je de kennis en vaardigheden waarmee je jouw rol binnen de organisatie optimaal kan invullen.

Doelgroep

Je werkt minimaal op bachelorniveau en bent een gemotiveerde hoofd-, research- of analist, scientist, supervisor, onderzoeker, projectmedewerker of -leider of laboratoriummanager.

Je wilt je persoonlijk verder ontwikkelen en wel zo dat het direct aansluit bij jouw werksituatie. Je vindt het bovendien prettig dat je daarbij wordt gecoacht. Wij bieden deze opleiding speciaal aan voor professionals in een laboratoriumomgeving. Door herkenning van casussen en eigen praktijkvoorbeelden is er meer interactie mogelijk met vakgenoten.

Om te bepalen waar jouw ontwikkelkansen liggen, dien je vooraf een toelatingsassessment te doen. Dit assessment wordt gevolgd door een intakegesprek waarin jouw persoonlijke leerpunten voor de opleiding worden geformuleerd.

Werkvorm

Gedurende de gehele opleiding word je intensief begeleid door jouw coach en de docenten. Zij komen allen uit de beroepspraktijk, waardoor uitstekend de koppeling tussen theorie en praktijk wordt gelegd. Aan de hand van gelezen literatuur en de geleerde theorie voer je persoonlijke opdrachten uit. Tijdens de bijeenkomsten worden deze opdrachten door jou gepresenteerd. Deelnemers en de docenten geven vervolgens feedback op je presentatie. Per module kan de werkvorm verschillen.

Resultaat

De theorieën, methodes, technieken en vaardigheden die je na het volgen van deze opleiding beheerst, stellen je in staat om zowel op persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen. Je kunt de nieuw opgedane kennis en vaardigheden inzetten om tot aanzienlijke verbeteringen te komen die bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van de organisatie.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

6495

Cursusduur:

1,5jaar

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Persoonlijke en professionele ontwikkeling in het laboratorium”