Permanente Educatie (PE)

Placeholder

Waar is deze Permanente educatie (PE) | Personal Corporate Finance te volgen?

Permanente educatie (PE) | Personal Corporate Finance opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Doelgroep permanente educatie (PE)

Ben je werkzaam als financieel planner, erkend hypotheekadviseur of belastingadviseur en ben je gecertificeerd lid van de FFP of registeradviseur RFP? Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen die van invloed zijn op persoonlijke financiële planning? Volg dan de trainingen PE FFP. In plaats van de jaarlijks veranderende PE FFP is vastgesteld dat je, in de transitie van FFP 1.0 naar FFP 2.0, jouw certificering of registratie veilig kunt stellen.

Als je werkt als Erkend Hypotheekadviseur en op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen die van invloed zijn op jouw hypothecaire advisering, kies je voor de training PE SEH. De PE SEH-punten zijn soms onderdeel van een training, zoals PE FFP.

Je bent werkzaam in de financiële dienstverlening en je wil voldoen aan de wettelijke vereisten, dan streef je na om jouw vakbekwaamheid aan te kunnen tonen door het volgen van PE-plus-examens om jouw Wft-diploma’s veilig te stellen en je te kwalificeren voor de vakbekwaamheidsdiploma’s die op jouw adviestaken zijn toegespitst.

Neem gerust contact op over onze Permanente Educatie opleidingen

Wil je persoonlijk en vrijblijvend advies over welke opleiding het best bij jouw ontwikkelvraagstuk past? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Permanente Educatie (PE)”