Passend onderwijs

Placeholder

Waar is deze Passend onderwijs | remedial teaching opleiding | Avans+ te volgen?

Passend onderwijs | remedial teaching opleiding | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Remedial teaching opleiding? Ons trainingsaanbod sluit aan bij jouw praktijk

Ons trainingsaanbod is opgezet met oog op de laatste ontwikkelingen binnen het onderwijs. Op deze manier streven we ernaar het aanbod, maar ook zeker de inhoud van de trainingen, actueel te houden. Gedurende de training ga je aan de slag met een casus uit jouw huidige praktijk. Dit is zo bij onze cursus Omgaan met faalangst, maar ook bij onze remedial teaching opleiding en overige trainingen. Hierdoor kun je wat je leert meteen in jouw dagelijkse werkzaamheden gebruiken. Bijvoorbeeld op het gebied van motorische remedial teaching. Daarnaast word je begeleid door ervaren docenten uit de praktijk: mensen die zelf hebben meegemaakt waar je tegenaan loopt in omgang met leerlingen. Een voorbeeld is onze remedial teacher van de remedial teaching opleiding die veel praktijkkennis heeft. Dankzij de combinatie van bovenstaande factoren haal je het meeste rendement uit jouw opleiding Remedial teacher.

Deelnemers over onze trainingen in passend onderwijs

De trainingen in passend onderwijs worden als ‘boeiend’, ‘leerzaam’ en ‘zeer praktijkgericht’ ervaren. Daarnaast geven oud-deelnemers van o.a. onze opleiding remedial teacher aan dat ze kritischer leren kijken naar leerlingen, maar vooral ook naar hun eigen handelen. Wil je meer verhalen van oud-deelnemers lezen? Bekijk ze dan in het referentieonderdeel van deze website.

Vragen of advies over bijv. de remedial teaching opleiding?

Wil je graag advies over een training omgaan met dyslexie, onze opleiding Remedial teacher basisonderwijs of overige trainingen? Neem dan gerust contact met ons op. Twijfel je welke training het best past bij jouw werksituatie of heb je wellicht andere vragen? Plan dan een vrijblijvend (telefonisch of face to face) adviesgesprek in. We denken graag met je mee!

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Passend onderwijs”